Z z4n3x Hectopat Katılım 30 Temmuz 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2017 #1 Merhaba, daha önce 1 günlük cihazımda RAM sorunu çıkmıştı. 25. gününde bu sefer bu hatayı almaya başladım. Cihazım 0 ile değişti fakat bu hatanın tam olarak neyden kaynaklandığını bulamadım. Mavi ekran verip kapanmakta. Minidump.rar @Recep Baltaş Son düzenleme: 28 Şubat 2017
Merhaba, daha önce 1 günlük cihazımda RAM sorunu çıkmıştı. 25. gününde bu sefer bu hatayı almaya başladım. Cihazım 0 ile değişti fakat bu hatanın tam olarak neyden kaynaklandığını bulamadım. Mavi ekran verip kapanmakta. Minidump.rar @Recep Baltaş
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 28 Şubat 2017 #2 Ekran kartı. DDU ile sürücüyü silip güncel sürümü kurun.
Fatih ŞENGİL Kilopat Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 505 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çeyrek Mühendis 28 Şubat 2017 #3 Daha önce benzer sorun yaşayan arkadaş olmuş. Şurayı inceledinizmi ? [Çözüldü] Windows 8 Mavi Ekran - SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED
Daha önce benzer sorun yaşayan arkadaş olmuş. Şurayı inceledinizmi ? [Çözüldü] Windows 8 Mavi Ekran - SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED
Z z4n3x Hectopat Katılım 30 Temmuz 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2017 #4 İnceledim. Tüm driverlerim güncel. Ve Antivirüs gibi gereksiz bir yazılım yok. her hangi bir overclock da yapmadım.
İnceledim. Tüm driverlerim güncel. Ve Antivirüs gibi gereksiz bir yazılım yok. her hangi bir overclock da yapmadım.