K Kyras Kilopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 645 Makaleler 1 Çözümler 4 2 Mart 2023 #1 Elimde geçen konudan önerdiginiz https://www.amazon.com.tr/dp/B0BBWJH1P8?ref_=cm_sw_r_apann_dp_HMTZHZR8DPE8W7M0T8F9 var. Nereye takacağımı bulamadım, görseli eklesem yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri IMG-20230302-WA0042.jpg 388,5 KB · Görüntüleme: 50 IMG-20230302-WA0043.jpg 311,4 KB · Görüntüleme: 47
Elimde geçen konudan önerdiginiz https://www.amazon.com.tr/dp/B0BBWJH1P8?ref_=cm_sw_r_apann_dp_HMTZHZR8DPE8W7M0T8F9 var. Nereye takacağımı bulamadım, görseli eklesem yardımcı olur musunuz?
Grolisard Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 403 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #2 Sanırım şu XPG markalı olan yere takacaksınız (çok emin değilim).
utkuymus Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 1.987 Çözümler 16 Yer Esenyurt İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mart 2023 #3 XPG Adata yazanı çıkartın oraya takın. Yukarıdaki arkadaşa itafhen eminim Yeni bir windows kurulumu yapmanız gerekecek haberdarsınız değil mi ? Bazı anakartlarda 2 tane M.2 yuvası oluyor tamamen resim atar mısınız ?
XPG Adata yazanı çıkartın oraya takın. Yukarıdaki arkadaşa itafhen eminim Yeni bir windows kurulumu yapmanız gerekecek haberdarsınız değil mi ? Bazı anakartlarda 2 tane M.2 yuvası oluyor tamamen resim atar mısınız ?
K Kyras Kilopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 645 Makaleler 1 Çözümler 4 2 Mart 2023 #4 utkuymus dedi: XPG Adata yazanı çıkartın oraya takın. Yukarıdaki arkadaşa itafhen eminim Yeni bir Windows kurulumu yapmanız gerekecek haberdarsınız değil mi? Bazı anakartlarda 2 tane M.2 yuvası oluyor tamamen resim atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Neden hocam? Tam resmini nasil atabilirim?
utkuymus dedi: XPG Adata yazanı çıkartın oraya takın. Yukarıdaki arkadaşa itafhen eminim Yeni bir Windows kurulumu yapmanız gerekecek haberdarsınız değil mi? Bazı anakartlarda 2 tane M.2 yuvası oluyor tamamen resim atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Neden hocam? Tam resmini nasil atabilirim?
utkuymus Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 1.987 Çözümler 16 Yer Esenyurt İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mart 2023 #5 Telefondan çekeceksiniz buraya eklediğiniz gibi. İşletim sistemleri disklerde var olurlar. Yeni bir diskte herhangi bir işletim sistemi olmadığı için yeni Windows kurulumu gerektirecek.
Telefondan çekeceksiniz buraya eklediğiniz gibi. İşletim sistemleri disklerde var olurlar. Yeni bir diskte herhangi bir işletim sistemi olmadığı için yeni Windows kurulumu gerektirecek.