Abra v17.2 ile RTX 3050 sistem takas edilir mi?

Fark etmez ki, dediğim gibi işlemcin kafadan ölü bir model ederi bugün olsun 1000-1200 TL maksimum. RTX 3050'nin de hali ortada herkesin koşarak kaçtığı bir kart, ikinci elde 4K'ya RX 6600'ler varken kimse onu almaz.

Geriye kalan parçaların da aşağı yukarı gidecek fiyatı belli. Total'de 10k eder/etmez elindeki kasa ama Abra v17.2'nin ölüsü bile 15K'den aşağı etmez.

O zaman neden yapıyor bu arkadaş ben anlamadım.

O zaman neden yapıyor bu arkadaş ben anlamadım.

Bilmiyordur piyasayı bir de millet hep fahiş fiyatlı ilanlar koyuyor, seninkinden kötü PC'leri 15K'ya satmaya çalışan tipler dolu. Laptop kullanan adam ne bilsin masaüstündeki donanımların hangisi iyi hangisi kötü.

Benim sana anlattıklarımı bilmesine imkan yok, sen çaktırma yoluna bak. Yaparsın cihazın testini sağlamsa tamam. Ertesi günü satsan bile şu anda kullandığın masaüstünden iyisini dizersin kendine.

Bilmiyordur piyasayı bir de millet hep fahiş fiyatlı ilanlar koyuyor, seninkinden kötü PC'leri 15K'ya satmaya çalışan tipler dolu. Laptop kullanan adam ne bilsin masaüstündeki donanımların hangisi iyi hangisi kötü.

Benim sana anlattıklarımı bilmesine imkan yok, sen çaktırma yoluna bak. Yaparsın cihazın testini sağlamsa tamam. Ertesi günü satsan bile şu anda kullandığın masaüstünden iyisini dizersin kendine.

Ama laptop da pek iyi degilmiş de hadi hayırlısı deneyip bakacagız.

Ama laptop da pek iyi degilmiş de hadi hayırlısı deneyip bakacagız.

Her türlü elinde daha "değerli" bir ürün olmuş olacak. Senin ekran kartı, işlemci, PSU falso maalesef. Ryzen 3600 + RX 6600 ve kaliteli marka bir güç kaynağın olsa derdim kal masaüstünde.

Rica ederim. Laptoptan sıkılırsan da satarsın dizeriz başka PC sana, güzel monitöre sahipsin.

Laptoptan sıkılırsam sanırım yine laptopa geçebilirim üniversite zamanı malum üniversite de masaüstü zor.

Laptoptan sıkılırsam sanırım yine laptopa geçebilirim üniversite zamanı malum üniversite de masaüstü zor.

Yine de burada bulunurum yardım gerektiginde teşekkürler.

Rica ederim. Laptoptan sıkılırsan da satarsın dizeriz başka PC sana, güzel monitöre sahipsin.

Hocam o takas olmadı iptal oldu bugün birisiyle anlaştık fikrinizi almak istedim.

ASUS TUF Gaming F17 NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti 16 GB RAM i5 10300H ile takas edilir mi​

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı