ABS baskı nasıl iyileştirilir?

AtmacaJr

Centipat
Daha fazla  
Çok nadir kullansam da ender 3 S1 yazıcımla almak istediğimde bir türlü kaliteli baskı elde edemiyorum. Şekli çok bozuluyor. Warping de oluyor. Şu an varsayılan cura ayarlarını kullanıyorum. Sıcaklık dışında herhangi bir ayarı değiştirmedim 250-260 gibi ayarlıyorum zaten daha fazla da yapamıyor yazıcı. Tabla da 80 gibi yapıyorum genelde. Doğru ayarlar nasıl olur? Nelere dikkat etmeliyim?

Açık kasa ile ABS basmak çok zor zaten. Etek eklemeyi ve tabla ısısı daha fazla artıyorsa 90-95'lere, belki 100-110'lara çıkarmayı deneyebilirsiniz. Fanları da kapatın. Warping bir nebze azalacaktır. Hotend'i de 270 civarına çıkarabilirsiniz.

Ayrıca ABS basarken çevresindeki havayı da fazla solumayın ve pencereleri açık bırakın.

Son düzenleme:

Yazıcının etrafı kapalı mı? Değilse karton gibi bir şeylerle kapatın. ABS basmak için oda sıcaklığının biraz yüksek ve stabil olması lazım.

Açık kasa yazıcı ile ABS baskmak çok zordur. Ayrıca bunu yapamazsın anlamına gelmiyor sanki açık kasa yazıcı kapalı kasa yazıcıymış gibi ayarlayabilirsin. Brim atabilir üzerinde uğraşabilirsin. Ama ABS'yi açık kasada baskı almayı önermiyorum. Yazıcı değiştirmeniz gerekiyor.

Yazıcı değiştirmeye değmez hocam o kadar sık kullanmıyorum elimde bir top var sadece onu kullanmak istedim.

Yazıcı değiştirmeye değmez hocam o kadar sık kullanmıyorum elimde bir top var sadece onu kullanmak istedim.
O zaman illa abs diyorsanız ya ucuz ama uğraştırıcı yol olan karton kutu ile kılıf yapmak ya da bundan almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…