Griddeki yarı pilottan daha yavaş bana göre. Tek turda iyi ama.Hızlı pilot aslında.
Bence halinden memur.Bence halinden memnun da.
Perez'in RB gidişi kesin mi?
Albon, Abu Dhabi de 4. oldu artık Marko ve Horner öve öve bitiremezler. Horner'ın açıklamaları Albon ile devam edecekler gibi görünüyor. Bu kadar kötü performans gösterip 1-2 yarış iyi yarıştı diye Albon'u göndermeseler seneye yine şampiyonluk mücadelesi veremez. İyi hafta sonu dediği de takım arkadaşı galibiyet elde etmiş, sıralamalarda Mclaren'in ardına düşmüş bir pilottan bahsediyoruz, her ne kadar 4. olsa da performansı yine benim için beklentilerin çok altında.Bence RB Perez'i almaz.
Albon, Abu Dhabi de 4. oldu artık Marko ve Horner öve öve bitiremezler. Horner'ın açıklamaları Albon ile devam edecekler gibi görünüyor. Bu kadar kötü performans gösterip 1-2 yarış iyi yarıştı diye Albon'u göndermeseler seneye yine şampiyonluk mücadelesi veremez. İyi hafta sonu dediği de takım arkadaşı galibiyet elde etmiş, sıralamalarda Mclaren'in ardına düşmüş bir pilottan bahsediyoruz, her ne kadar 4. olsa da performansı yine benim için beklentilerin çok altında.
Evet biliyorum. Taylandlı insanlar bile Albon'dan memnun değildir.Hocam takımda Tayland hissesi büyük.
Kesinlikle. Gasly ilk Redbull deneyiminde kötüydü ama kumaşı iyi olan bir pilottu bunu Toro Rosso da göstermişti bu sene Alpha Tauri de harikalar yarattı. Albon, Toro Rosso takımındayken Kyvat'tan iyi değildi, Kyvat daha iyiydi. Gasly ise Kyvat'ı denize döktü.Bu sene Perez ve Gasly iki istikrar abidesiydi.
Evet biliyorum. Taylandlı insanlar bile Albon'dan memnun değildir.
Onun sponsor değeri Taylandlılar kadar fazla olmayacaktır. F1 artık para olmuş yetenekten çok para konuşuyoruz yazık.Aslnda Perez'i alsalar, Meksikalılar da aynı desteği, maddi - manevi olarak verebilir bence.
F1 artık para olmuş yetenekten çok para konuşuyoruz yazık.