Abur cubur nasıl bırakılabilir?

siyam

Femtopat
Arkadaşlar yaklaşık birkaç senedir abur cubur bağımlısıyım, eskiden en ufak çikolatayı bile ayda yılda bir yerdim şimdi günde en az 6 kek, 1 cola, 6'lu sodadan vazgeçemiyorum, hem cebime hem de kendime zarar acaba depresyon olduğu için bu şekilde ne yapabilirim? Genelde abimin kredi kartından çaktırmadan alıyorum kızıyor haliyle ama evde olmayınca bu saydıklarım kötü oluyorum. Ve yediğim pislikleride odamın içine atıyorum babam kızıyor odamda çok dağınık hiç dikkat edemiyorum.

Soda yerine su içebilirsin abur cubur yerine kendine sağlıklı kek yapabilirsin.

Bu konuyu açabilmeniz ve bundan vazgeçmek istemenizden daha iyi bir başlangıç olamazdı belki de. Tamamen bırakmanıza gerek yok, ama azaltmayı deneyin. Su için, yürüyüş yapın kendinizi meşgul edin. Odanızı toparlama konusunda şu an gaza gelmiş olup bu konuyu açmışsınız diye düşünüyorum, şimdi toplayın odanızı. Küçük bir çöp kutusu alın züccaciyelerin birinden. Çok tatlı kriziniz varsa, fındık kreması falan alın. Kendinize dikkat edin. Meyve suları içebilirsiniz, ancak ev yapımı olması daha iyi olur. Süt tüketebilirsiniz. Şimdilik aklıma bunlar geldi.

Bence bu biraz psikolojik bi durum depresyondayim abur cubur yemeliyim fln aklın hep orada olursa birakamazsin yemeğe oturunca iyice karnını doyur daha da bisey düşünme

Bir şeyler yemeden duramıyorsan meyve falan ye. Şimdi alıyorsun deveci armutu, muzu, kiviyi falan filan kes güzelce doğra meyve tabağı yap kendine.

Canınız abur cubur çektiğinde 3-4 su bardağı su için böylece yemez veya daha az yersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…