Emin miyiz? Çünkü bu sorun sadece korsan sürümlerde var. Oyuna yeni diller eklenince gelen bir sorun. Oyunun son sürümünde olmayan bir sorun. Oyunu son sürüm oynamıyorsan da korsandır muhtemelen.
Emin miyiz? Çünkü bu sorun sadece korsan sürümlerde var. Oyuna yeni diller eklenince gelen bir sorun. Oyunun son sürümünde olmayan bir sorun. Oyunu son sürüm oynamıyorsan da korsandır muhtemelen.
evet steamden aldım oyunda Türkce dil desteği olmadığı için animusdan yama indirdim ama çalışmadı internetten araştırdım bu hata korsan indirende de olmuş orjinalde de
Evet Steam'den aldım oyunda Türkçe dil desteği olmadığı için animusdan yama indirdim ama çalışmadı internetten araştırdım bu hata korsan indirende de olmuş orjinalde de.
Bunu görmüşdüm Google Drive linkine girdiğimde göndericinin size onay vermesi lazım tarzında bir şey diyor.