xlegend061 Hectopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2017 #1 "An internet connection is required to play this game. Failed to connect to the Ubisoft master servers. Please verify that your internet connection is functional an try again." diye bir hata alıyorum. Yardım eder misiniz?
"An internet connection is required to play this game. Failed to connect to the Ubisoft master servers. Please verify that your internet connection is functional an try again." diye bir hata alıyorum. Yardım eder misiniz?
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 4 Kasım 2017 #2 İnternete bağlanın. Artı 0 Eksi
zifrxdia Megapat Katılım 28 Ağustos 2017 Mesajlar 287 Yer Charming, San Joaquin County, California Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Legal Owner of Teller&Morrow Automotive 12 Kasım 2017 #3 Nazım Paşa dedi: İnternete bağlanın. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi oyunda internete bağlanmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Nazım Paşa dedi: İnternete bağlanın. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi oyunda internete bağlanmayı deneyin.