forum.donanimarsivi.com
Orada da virus total sorun buluyor hocam. Virus programı kullanmıyorum o yüzden indiremedim.Bu konudaki linkten yükleyebilirsiniz, güvenilirdir.Assassin's Creed III Orijinal ve Remastered Türkçe Yama
Türkçe Yamaları İndirmek İçin Tıkla Virüs Total Sonucu Tıklaforum.donanimarsivi.com
Teşekkür ederim hocam bunu indirip kurayım o zaman. Bilgisayarımda virus programı olmadığı için temkinli kullanıyorum resmi ve lisanslı olmayan şeyleri indirmiyorum normalde ama işte oyunlar için mecbur yama indirmek gerekiyor.@sinezorro VirusTotal sonucu güvenilir, false positive oluyor bu durum. Diğer çoğu AV bir sorun bulamamışken saçma salak bir AV trojan diyor, yanlış alarm yani. Güvenilir bir dosya.
Hocam oradaki link uçmuş galiba ben de Yama TR'den indirdim virus total sonuçları aynıydı 1 tnae bir şey bulunmuş ama system32'ye bir şey kurması garibime gitti normal mi? Kurulum dosyası ayrı olarak geliyordu yani direkt dosyaları atıp sonra kuruluma basmak gerekiyordu.@sinezorro VirusTotal sonucu güvenilir, false positive oluyor bu durum. Diğer çoğu AV bir sorun bulamamışken saçma salak bir AV trojan diyor, yanlış alarm yani. Güvenilir bir dosya.
Sorun olmaz, kurduysanız ve işe yaradıysa sorun yok.Teşekkür ederim hocam bunu indirip kurayım o zaman. Bilgisayarımda virus programı olmadığı için temkinli kullanıyorum resmi ve lisanslı olmayan şeyleri indirmiyorum normalde ama işte oyunlar için mecbur yama indirmek gerekiyor.
Hocam oradaki link uçmuş galiba ben de Yama TR'den indirdim virus total sonuçları aynıydı 1 tnae bir şey bulunmuş ama system32'ye bir şey kurması garibime gitti normal mi? Kurulum dosyası ayrı olarak geliyordu yani direkt dosyaları atıp sonra kuruluma basmak gerekiyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.