AC 4'ten AC 2'ye geçilir mi?

Yer
Kastamonu
Arkadaşlar Edward'ın hikayesini bitirdim. İçimde bir burukluk var şimdi ise ya Unity'e başlayacağım ya da AC 2 Ezio'nun hikayesine başlayacağım. Fakat Edward'ın son sahnesini görünce artık Ezio oynamak istemiyorum gibi. En büyük nedeni mekanikleri nasıl arkadaşlar daha önce AC 2'nin bir kısmına gelmiş sonra PC arızası sonucu bırakmıştım.

Arkadaşlar Edward'ın hikayesini bitirdim. İçimde bir burukluk var şimdi ise ya Unity'e başlayacağım ya da AC 2 Ezio'nun hikayesine başlayacağım. Fakat Edward'ın son sahnesini görünce artık Ezio oynamak istemiyorum gibi. En büyük nedeni mekanikleri nasıl arkadaşlar daha önce AC 2'nin bir kısmına gelmiş sonra PC arızası sonucu bırakmıştım.

Mekanikler biraz eski gelebilir fakat AC2 4'ten daha iyi hikaye olarak bence başla derim AC 2 - Brotherhood-Revelations bu seriyi oyna.

AC2 başka AC4 başka. Eğer AC2 başlayacaksan sonrasında Brotherhood ve Revelations'u da oynaman gerekir. Unity oynayacaksan tek serilik güzel bir AC oyunu o da.

Düşünüyorum zaten... Sırf yavuz sultan selim sahnesi adına :D
Düşünüyorum zaten... Sırf yavuz sultan selim sahnesi adına :D

Yalnız efendim belli bir yere kadar oynamıştım da bölüm geçebilir miyim 3 part yazılımlarla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı