Ghostxz3 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 1.830 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #11 erenspurs dedi: 3-4 oyunun 250'te geldiğini nereden bileyim hocam ben, sen sence öyle mi yazdın ilk mesajda. Tek Black Flag'e 250 verip çok uygun diyorsun gibi bir yazım vardı. Genişletmek için tıkla... İndirim kuponu dedim hocam ama anlamamış olabilirsiniz sıkıntı yok.
erenspurs dedi: 3-4 oyunun 250'te geldiğini nereden bileyim hocam ben, sen sence öyle mi yazdın ilk mesajda. Tek Black Flag'e 250 verip çok uygun diyorsun gibi bir yazım vardı. Genişletmek için tıkla... İndirim kuponu dedim hocam ama anlamamış olabilirsiniz sıkıntı yok.
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.468 Çözümler 23 Yer Tottenham 17 Mayıs 2025 #12 Ghostxz3 dedi: İndirim kuponu dedim hocam ama anlamamış olabilirsiniz sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Kupon sadece toplu alımlarda da olmuyor ki hocam tekli oyun kuponları da olabiliyor ondan öyle anladım
Ghostxz3 dedi: İndirim kuponu dedim hocam ama anlamamış olabilirsiniz sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Kupon sadece toplu alımlarda da olmuyor ki hocam tekli oyun kuponları da olabiliyor ondan öyle anladım