AC Black Flag hala oynanır mı?

Rogue. Ben çok sevmiştim onu.

Evet güzeldi o da. Ama aklımda kalmış sanırım 3. oyunda da vardı böyle gemi olayı falan. Yanlış mı hatırlıyorum yoksa? Genç bir adamı yönetiyorduk hatta. Uzun süre oldu unuttum

Peki Suikastçılığın ön planda olduğu 1, Ezio üçlemesi ve 3 dışında oyun öneriniz var mıdır?
Unity ve Syndicate assassin temasını iyi yansıtıyor onlara bakabilirsin. İkisi arasından benim tercihim Unity.

Ben bu oyunun yalnızca "korsancılık" yönünü sevebilmiştim. Ana hikayeden bağımsız oynayabilmenin hayalini kuruyordum zamanında. Korsan oynamıştım çocukken. Haliyle cep biraz para görünce alayım dedim steam üzerinden. Fakat o da ne? 144Hz sabitleyemiyordum. Eskiden dona takıla oynamak istediğim bu şaheseri akıcı bir şekilde oynayabilecek zemini hazırlamışken, şimdi imkanlara rağmen oynayamıyordum.

144Hz sabitleme yok, standardı 60Hz. Bazıları için bu da önemli bir detaydır diye eklemek istedim. Bunun dışında benim için yer bambaşkadır. Diğer seriler bir yana, bu bebek bir yana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…