Burhanglrsoy Centipat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 738 Çözümler 8 30 Ocak 2021 #1 SS alamıyorum kusura bakmayın. Gemi yağmaladıktan sonra "Kenway'in filosuna gönder" seçeneği oyunda nasıl bir efekt sağlıyor anlayamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2021
SS alamıyorum kusura bakmayın. Gemi yağmaladıktan sonra "Kenway'in filosuna gönder" seçeneği oyunda nasıl bir efekt sağlıyor anlayamadım.
titndx Megapat Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 415 30 Ocak 2021 #2 Açık denizde giderken bizim taraftan gemiler görüyoruz. Savaş esnasında onlara yardım edebilir ya da destek alabiliyorsunuz. Onun dışında pek işlevi yok.
Açık denizde giderken bizim taraftan gemiler görüyoruz. Savaş esnasında onlara yardım edebilir ya da destek alabiliyorsunuz. Onun dışında pek işlevi yok.
furkii06 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #3 Burhanglrsoy dedi: SS alamıyorum kusura bakmayın. Gemi yağmaladıktan sonra "Kenway'in filosuna gönder" seçeneği oyunda nasıl bir efekt sağlıyor anlayamadım. Eki Görüntüle 859013 Genişletmek için tıkla... Gemine asker alıyorsun sadece kırmızı (suikastçi gemisi miydi ismini unuttum) yükselmiyor.
Burhanglrsoy dedi: SS alamıyorum kusura bakmayın. Gemi yağmaladıktan sonra "Kenway'in filosuna gönder" seçeneği oyunda nasıl bir efekt sağlıyor anlayamadım. Eki Görüntüle 859013 Genişletmek için tıkla... Gemine asker alıyorsun sadece kırmızı (suikastçi gemisi miydi ismini unuttum) yükselmiyor.