M4M1 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #1 Assetto Corsa oynarken direksiyonu çevirmeyi fareye ayarladım. Arada bir kendi kendine DPI çok artıyor; benden bağımsız fareyi ufacık çevirsem direksiyon en sonuna kadar dönüyor. Biraz Alt+Tab atınca falan geçiyor. Kalıcı çözümü nedir?
Assetto Corsa oynarken direksiyonu çevirmeyi fareye ayarladım. Arada bir kendi kendine DPI çok artıyor; benden bağımsız fareyi ufacık çevirsem direksiyon en sonuna kadar dönüyor. Biraz Alt+Tab atınca falan geçiyor. Kalıcı çözümü nedir?
E Ege8182 Decapat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #2 Bir çözüm bulabildinizmi acaba. Artı 0 Eksi
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.056 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #3 Ben de aynı sorunu yaşıyorum, çözüm bulabildiniz mi? Artı 0 Eksi
SaiXenon Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #4 ŞenolGüneş dedi: Ben de aynı sorunu yaşıyorum, çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Dostum bende de aynı sorun vardı. Farem USB 2.0 portuna takılıymış. Onu 3.0 portuna takınca düzeldi. Bir kontrol et istersen. Artı 0 Eksi
ŞenolGüneş dedi: Ben de aynı sorunu yaşıyorum, çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Dostum bende de aynı sorun vardı. Farem USB 2.0 portuna takılıymış. Onu 3.0 portuna takınca düzeldi. Bir kontrol et istersen.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.056 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #5 SaiXenon dedi: Dostum bende de aynı sorun vardı. Farem USB 2.0 portuna takılıymış. Onu 3.0 portuna takınca düzeldi. Bir kontrol et istersen. Genişletmek için tıkla... Şu an oyun yüklü değil, test etme şansım olursa deneyip bildireceğim. Artı 0 Eksi
SaiXenon dedi: Dostum bende de aynı sorun vardı. Farem USB 2.0 portuna takılıymış. Onu 3.0 portuna takınca düzeldi. Bir kontrol et istersen. Genişletmek için tıkla... Şu an oyun yüklü değil, test etme şansım olursa deneyip bildireceğim.