AC Destekli Modem Tavsiyesi

Makaleler
7
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522248089
Arkadaşlar yakında yeni eve geçiyorum. Kendime yeni bir modem almak istiyorum. Büyük ihtimal Millenicom veya NetSpeed kullanacağım. Ev 115-120 metrekare. AC destekli bir modem almalıyım. Asus AC750 modemini öneren çok oldu fakat nadir de olsa sorun yaşayanları okuyorum. TP-Link'ten uzak dur diyen çok fazla. Zyxel önerenler var ama antensiz falan olunca bir de bu markayı ne kullandım ne çok fazla duydum açıkçası. 350-400 TL civarına çıkabilirim fiyat olarak. Ama kaliteli olacaksa tabii. Sizin de fikirlerinizi ve kullandıysanız değerli yorumlarınızı almak isterim.

1.5 yıl boyunca TurkNet ile beraber AC-750 kullandım. İnce ayara izin vermesi ve çekim konusunda başarılı olduğunu düşünüyorum.

İlk başta kanal ayarı vs 10-15dk uğraştırıyor ama sonuç gayet başarılı.

Zyxel modem konusunda sorunların olduğuna katılıyorum. Zyxel modemler hattı iyileştirmek adına kendi elektriğini kullandıkları için belirli marka saha dolaplarında sorun çıkarabiliyor. Hat değerlerini iyileştireceğim derken hızın içine ediliyorlar.

TT Huawei, Nokia, Alcatel gibi farklı firmalarla çalıştığı için piyango size vurabilir

TP-Link Archer VR300 önerebilirim. Archer serisinde çok sıkıntı yaşayan görmedim ve gayet kaliteli bir modem.

Zyxel en iyisi bence.
Kullanma imkanın oldu mu?
Keneetic ürünleri çok kaliteli ve işlevsel görünüyor.
Hiç duymadım cidden ben de
1.5 yıl boyunca TurkNet ile beraber AC-750 kullandım. İnce ayara izin vermesi ve çekim konusunda başarılı olduğunu düşünüyorum.
Genel deneyimin nasıl? Sahip olduğun hızı sana verebiliyor mu? Kopma benzeri tuhaflıklar yaşadın mı hiç? Zyxel zaten biraz mesafeli durdum. Yani çok iyi diyen de var modemi duvara çaktım diyen de var
TP-Link Archer VR300 önerebilirim. Archer serisinde çok sıkıntı yaşayan görmedim ve gayet kaliteli bir modem.
Linkteki modeli bazıları ısınma sorunu ve bu sorun yüzünden yer yer kopma yaşadıklarını yazmışlar. Var mı bir bilgin bununla ilgili?

Hiç duymadım cidden ben de
Yılbaşına yakın zamanda Extra DSL modelinin Technopat incelemesini yapmıştı. Yeni giriş yapan bir firma Türkiye pazarına. Kişisel olarak yenilikçi firmalara yükseliyorum. Sanırım diğer arkadaşların gerçek kullanım senaryolarına göre seçim yapsanız daha iyi olur.

Millenicom Vdsl kullanıyorum, memnunum. Pingim 52-62 civarlarında. Sorun olursa yardımcı olurum.
Eylülden beri kullanıyorum, abone olurkende modem bakındım bende. VR600 e karar kılıp aldım. İnternetimde bir problem yaşamadım.
Millenicom'a abone olursan 1 ay ücretsiz kullanmak için arkadaşını getir kodumu vereyim.
Hayırlısı olsun hocam.

Linkteki modeli bazıları ısınma sorunu ve bu sorun yüzünden yer yer kopma yaşadıklarını yazmışlar. Var mı bir bilgin bununla ilgili?
Kopma hakkında şeyler bu modemle alakalı olarak ben çok duymadım. Normalde çok önerilen iyi bir modem. Ama teknoloji de biraz şans işi özellikle de modemlerde sanırım.

O halde biraz bütçe üzerine çıkıp Broadcom chipsetli TP-Link Archer VR400 bakın derim rahatınız açısından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…