AC Destekli Modem Tavsiyesi

Sanırım diğer arkadaşların gerçek kullanım senaryolarına göre seçim yapsanız daha iyi olur.
Aynen öbür türlü çok macera gibi olacak sanırım
VR600'e karar kılıp aldım. İnternetimde bir problem yaşamadım.
Modem için o bütçeye çıkacağımı sanmıyorum maalesef. 1 ay ücretsiz sana mı veriyor? Olur açtırırken seni etiketler isterim hocam, sen de faydasını görürsün
Yeni modem yerine kaliteli router almayı düşündünüz mü hiç?
Mevcut modeminiz var çünkü.
Bu modem kardeşimin evinde kalacak. Sıfırdan yani kuracağım sistemi. Modemsiz kaldım a dostlar

Genel deneyimin nasıl? Sahip olduğun hızı sana verebiliyor mu? Kopma benzeri tuhaflıklar yaşadın mı hiç? Zyxel zaten biraz mesafeli durdum. Yani çok iyi diyen de var modemi duvara çaktım diyen de var
Modeme 10-14 Mbps arası hız geliyordu. 1 Mbps kayıp ile aktarıyordu. Kopma sorunu yaşatmadı.
Evin üst katında durmasına rağmen mutfak hariç çekim sorunu yaşamadım.

VR600 ü aldığım zaman 470 civarıydı. Şimdi 700-800 Tl olmuş. Epey artmış. Bu fiyata bende şimdi almam.
Millenicom kod vesilesiyle 1 ay sana 1 ayda bana ücretsiz veriyor.

Keenetic ExtraDSL ürününü tavsiye edebilirim bildiğim kadarıylada fiyatlarında kampanya yapmışlar ben ExtraDSL modelini kullanıyorum çok da memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…