AC Destekli Modem Tavsiyesi

ASUS AC68u tavsiye ederim.

@painkiller
Ne yaptınız hocam? Hangi modemi aldınız?
Hocam henüz almadım ama Asus AC750 almaya karar verdik. Kullanan arkadaşlarımda TP-Link ve Asus modellerini test etme şansı yakaladım. En rahat kurulum ve çekim gücünü Asus modelinde gördüm. Özellikle 120 metrekare ev ve TV, telefon, laptop falan çoklu bağlantı olunca TP-Link biraz saçmalıyor. Asus daha başarılı kalıyor. ZyXEL sordum ama özellikle TurkNet gibi Millenicom gibi bağlantılarda çok fazla kopma sorunu oluyormuş. Sebebini anlamadım ama sakın alma dediler.

AC-750 modelinden çok muzdarip var hocam. Aldıysanız sizin de son deneyiminiz nasıl? 120 metrekare ev demişsiniz çekim gücü felan.

AC-750 modelinden çok muzdarip var hocam. Aldıysanız sizin de son deneyiminiz nasıl? 120 metrekare ev demişsiniz çekim gücü felan.
Taşınma işlemi bitince bütün cihazların bağlantılarını kontrol edip yazacağım buraya. Açıkçası memnuniyet seviyesi neredeyse en yüksek olanın AC-750 olduğunu gördüm. Evet internette çok şikayet de okudum. Bir süre sonra hepsinde olumlu ve olumsuz birçok yorum okumaya başladım. Arada kaldım valla.

Hocam bence şu forum sayfasını bir incele derim 1 tane olumsuz yorum görmedim daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…