Arkadaşlar yakında yeni eve geçiyorum. Kendime yeni bir modem almak istiyorum. Büyük ihtimal Millenicom veya NetSpeed kullanacağım. Ev 115-120 metrekare. Ac destekli bir modem almalıyım. ASUS AC750 modemini öneren çok oldu fakat nadir de olsa sorun yaşayanları okuyorum. TP-Link'ten uzak dur diyen çok fazla. ZyXEL önerenler var ama antensiz falan olunca bir de bu markayı ne kullandım ne çok fazla duydum açıkçası. 350-400 TL civarına çıkabilirim fiyat olarak. Ama kaliteli olacaksa tabii. Sizin de fikirlerinizi ve kullandıysanız değerli yorumlarınızı almak isterim.
Hocam henüz almadım ama Asus AC750 almaya karar verdik. Kullanan arkadaşlarımda TP-Link ve Asus modellerini test etme şansı yakaladım. En rahat kurulum ve çekim gücünü Asus modelinde gördüm. Özellikle 120 metrekare ev ve TV, telefon, laptop falan çoklu bağlantı olunca TP-Link biraz saçmalıyor. Asus daha başarılı kalıyor. ZyXEL sordum ama özellikle TurkNet gibi Millenicom gibi bağlantılarda çok fazla kopma sorunu oluyormuş. Sebebini anlamadım ama sakın alma dediler.
Hocam henüz almadım ama Asus AC750 almaya karar verdik. Kullanan arkadaşlarımda TP-Link ve Asus modellerini test etme şansı yakaladım. En rahat kurulum ve çekim gücünü Asus modelinde gördüm. Özellikle 120 metrekare ev ve TV, telefon, laptop falan çoklu bağlantı olunca TP-Link biraz saçmalıyor. Asus daha başarılı kalıyor. ZyXEL sordum ama özellikle TurkNet gibi Millenicom gibi bağlantılarda çok fazla kopma sorunu oluyormuş. Sebebini anlamadım ama sakın alma dediler.
Taşınma işlemi bitince bütün cihazların bağlantılarını kontrol edip yazacağım buraya. Açıkçası memnuniyet seviyesi neredeyse en yüksek olanın AC-750 olduğunu gördüm. Evet internette çok şikayet de okudum. Bir süre sonra hepsinde olumlu ve olumsuz birçok yorum okumaya başladım. Arada kaldım valla.
En iyi KEENETIC yönlendirici modellerimizi keşfedin. VPN desteği, Ebeveyn kontrolü ve gelişmiş ağ yönetimi özellikleriyle ev ve iş ihtiyaçlarınız için ideal yönlendiricileri bulun. Kullanıcı yorumları ve teknik özellikler dahil. - Sayfa 37