M Mehmetm Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 635 18 Haziran 2022 #1 Merhaba. Kısaca alınır mı? 59,07 TL vermeye değer mi? Epic ve Steam olmak üzere almadığım iki asassins Creed oyunundan birisi. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2022
Merhaba. Kısaca alınır mı? 59,07 TL vermeye değer mi? Epic ve Steam olmak üzere almadığım iki asassins Creed oyunundan birisi.
Barisvedoc Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 178 Çözümler 2 Yer İnegöl/Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Güvenlik Görevlisi 18 Haziran 2022 #2 Sonuna kadar değer. Assassin's Creed teması tartışılır ama korsan teması için tartışmasız en iyi oyun.
Sonuna kadar değer. Assassin's Creed teması tartışılır ama korsan teması için tartışmasız en iyi oyun.
Kwenx Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 433 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #3 Mehmetm dedi: Merhaba. Kısaca alınır mı? 59,07 TL vermeye değer mi? Epic ve Steam olmak üzere almadığım iki asassins Creed oyunundan birisi. Genişletmek için tıkla... Bana sarmamıştı 8nci sınıfta ve AClerden en nefret ettiren gemi savaşları olduğu için ben oynamam knk belki sana güzel gelir bilemem.
Mehmetm dedi: Merhaba. Kısaca alınır mı? 59,07 TL vermeye değer mi? Epic ve Steam olmak üzere almadığım iki asassins Creed oyunundan birisi. Genişletmek için tıkla... Bana sarmamıştı 8nci sınıfta ve AClerden en nefret ettiren gemi savaşları olduğu için ben oynamam knk belki sana güzel gelir bilemem.
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.053 Çözümler 4 19 Haziran 2022 #4 Şu ana kadar çıkmış en iyi korsancılık oyunu. Bir Assassin's Creed oyunu değil ama gerek tarihi örtüşmesi gerekse de gerçekçiliği ile oldukça iyi bir oyun. Değer
Şu ana kadar çıkmış en iyi korsancılık oyunu. Bir Assassin's Creed oyunu değil ama gerek tarihi örtüşmesi gerekse de gerçekçiliği ile oldukça iyi bir oyun. Değer
Fatalis Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 5.132 Makaleler 5 Çözümler 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımcısı 19 Haziran 2022 #5 Serideki en başarılı yapımlardan birisidir kesinlikle.
enes_yldrm_1 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.876 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #6 Sıkıcı ve aldığıma pişmanım. Ben 30 tl ye filan almıştım sonradan gold pakedi de eklendi galiba ücretsiz olarak şuan 60 tl ama değmez bence ikisi de. Sevdiğim tarzdaki oyunlardan bazıları: Steam Community :: AspanaX :: Games
Sıkıcı ve aldığıma pişmanım. Ben 30 tl ye filan almıştım sonradan gold pakedi de eklendi galiba ücretsiz olarak şuan 60 tl ama değmez bence ikisi de. Sevdiğim tarzdaki oyunlardan bazıları: Steam Community :: AspanaX :: Games
Saitama1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 2.199 Çözümler 10 19 Haziran 2022 #7 Denizci şarkısı söylenirken okyanusta gemi ile gezmek için bile alınır.
enes_yldrm_1 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.876 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #8 Saitama1 dedi: Denizci şarkısı söylenirken okyanusta gemi ile gezmek için bile alınır. Genişletmek için tıkla... O, Odyssey'de de var sırf gemideki şarkı için alıncaksa.
Saitama1 dedi: Denizci şarkısı söylenirken okyanusta gemi ile gezmek için bile alınır. Genişletmek için tıkla... O, Odyssey'de de var sırf gemideki şarkı için alıncaksa.
T ttworl Centipat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #9 rx6500xt i3 10th 16 gb ram assassins creed iv black flag kaç fps verir ?