D dark07 Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #1 Su diyeti yapıyorum bugün ilk günüm aç karna şalgam suyu içtim bir bardak bir şey olur mu?
Z zar1 Femtopat Katılım 12 Eylül 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #2 Su diyeti neden yapıyorsun hocam? Aç karna şalgam içersen reflü olabilirsin ama bir seferlik bir şey olmaz.
Su diyeti neden yapıyorsun hocam? Aç karna şalgam içersen reflü olabilirsin ama bir seferlik bir şey olmaz.
Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.102 Çözümler 2 14 Eylül 2024 #3 Muhtemelen çok acı değilse olmaz ancak niye su diyeti yapıyorsunuz?
D dark07 Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #4 zar1 dedi: Su diyeti neden yapıyorsun hocam? Aç karna şalgam içersen reflü olabilirsin ama bir seferlik bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Alperen Maçka dedi: Muhtemelen çok acı değilse olmaz ancak niye su diyeti yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kilolu bir insanım normalde kalori açığı yapıyorum ama bugün tüm gün evde yatacağım ve su diyeti yapmaya karar verdim.
zar1 dedi: Su diyeti neden yapıyorsun hocam? Aç karna şalgam içersen reflü olabilirsin ama bir seferlik bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Alperen Maçka dedi: Muhtemelen çok acı değilse olmaz ancak niye su diyeti yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kilolu bir insanım normalde kalori açığı yapıyorum ama bugün tüm gün evde yatacağım ve su diyeti yapmaya karar verdim.
Z zar1 Femtopat Katılım 12 Eylül 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #5 dark07 dedi: Kilolu bir insanım normalde kalori açığı yapıyorum ama bugün tüm gün evde yatacağım ve su diyeti yapmaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... Sağlıklı bir şey değil hocam. Yinede siz bilirsiniz ama önermem.
dark07 dedi: Kilolu bir insanım normalde kalori açığı yapıyorum ama bugün tüm gün evde yatacağım ve su diyeti yapmaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... Sağlıklı bir şey değil hocam. Yinede siz bilirsiniz ama önermem.