AC lv Black Flag Save dosyası nereden bulunur?

İşletim sistemi
Windows 10

Edward J. Kenway

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050ti
16 GB Ram
İnte Core i5
Meslek
Öğrenci
RAM
8 Gb 2400 MHz
Ekran kartı
Radeon 540
İşlemci
Ryzen 5
Oyun Cloud Save sistemini desteklemediği için Save dosyalarım format sonrası silindi. Save dosyasına ihtiyacım var. Korsan Save dosyalarını da oyun kabul etmiyor. Ne denediysem olmadı. Acsavetool da işe yaramadı çözümünü bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de denedim ve olmadı. Uzantısı bile farklı zaten. Sonra dosyaları incelemeye başladım. Orijinal oyunda oluşturduğum (ya hiç oynamadığım ya da 3-5 dakika oynadığım) kayıt dosyasının başında
$ A C 4 B F [ 0 ] - t m _ 2 0 2 2 _ 0 3 _ 0 1 2 1 : 2 4 : 2 0
var. Diğer dosyada yok. Keza dosyanın geri kalanı da düzen olarak çok alakasız gözüküyor.

Ubisoft kayıt sistemini değiştirmiş olabilir diye düşünüyorum. Uzantının bile farklı olmasına başka mantıklı açıklama bulamadım.
Herhalde boş/alakasız dosyaları ilgili oyunun dosyası diye yükleyip site yapmazlar.

Son 1 yıldaki sonuçlara baktığımda çıkan ilk site bu. Dosya tarzı ve formatı aynı. Bende de tek kayıt için bile niyeyse save 1 ve save 2 var.
Dosyayı açtığımda ise ilk satır
$ A C 4 B F [ 1 ] - t m _ 2 0 2 0 _ 0 4 _ 2 3 1 2 : 5 2 : 4 3
şeklinde başlıyor.
Bu da kayıt sisteminin değiştiği iddiamı güçlendiriyor.

Böyle bir şey de var. Ayrıntısına bakmadım.

AC Black Flag 4 oyununu 3 defa bitirdim ki zaten olay hikaye değil mi?
Hikâyeyi ben de bitirdim. Oyunun hikayesini bitirince ilerleme %45 oluyor. %100 bitirmek için hikayenin bittiği save dosyasına ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı