A akussuka Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #1 Ben oyunu Epic Games'ten aldım makine çeviride normal 1.08 ve Steam versiyonu olan 1.08'i de denedim ama hala İngilizce, nasıl Türkçe yapabilirim?
Ben oyunu Epic Games'ten aldım makine çeviride normal 1.08 ve Steam versiyonu olan 1.08'i de denedim ama hala İngilizce, nasıl Türkçe yapabilirim?
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.279 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 9 Mart 2025 #2 Assassin's Creed Mirage Türkçe Yama [YAYIMLANDI] | Obscure Çeviri | DonanımHaber Forum ASSASSIN'S CREED MIRAGE TÜRKÇE YAMA Herkese iyi günler dileriz. Assassin's Creed Mirage Türkçe Yama çalışması ile karşınızdayız. Bu yerelleştirme çal forum.donanimhaber.com Bunu deneyin.
Assassin's Creed Mirage Türkçe Yama [YAYIMLANDI] | Obscure Çeviri | DonanımHaber Forum ASSASSIN'S CREED MIRAGE TÜRKÇE YAMA Herkese iyi günler dileriz. Assassin's Creed Mirage Türkçe Yama çalışması ile karşınızdayız. Bu yerelleştirme çal forum.donanimhaber.com Bunu deneyin.
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.438 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mart 2025 #3 Ubisoft'tan girmeyi dene. Ben Ubisoft'tan indirmiştim ve Makine Çeviri'nin yaması çalışıyordu.
A akussuka Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #4 Bold Pilot dedi: Ubisoft'tan girmeyi dene. Ben Ubisoft'tan indirmiştim ve makine çeviri'nin yaması çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... O şekilde yapıyorum zaten. steelumut dedi: Assassin's Creed Mirage Türkçe Yama [YAYIMLANDI] | Obscure Çeviri | DonanımHaber Forum ASSASSIN'S CREED MIRAGE TÜRKÇE YAMA Herkese iyi günler dileriz. Assassin's Creed Mirage Türkçe Yama çalışması ile karşınızdayız. Bu yerelleştirme çal forum.donanimhaber.com Bunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Bu hatayı veriyor ne yapmam lazım? steelumut dedi: Assassin's Creed Mirage Türkçe Yama [YAYIMLANDI] | Obscure Çeviri | DonanımHaber Forum ASSASSIN'S CREED MIRAGE TÜRKÇE YAMA Herkese iyi günler dileriz. Assassin's Creed Mirage Türkçe Yama çalışması ile karşınızdayız. Bu yerelleştirme çal forum.donanimhaber.com Bunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Oldu hocam teşekkürler. Son düzenleme: 9 Mart 2025
Bold Pilot dedi: Ubisoft'tan girmeyi dene. Ben Ubisoft'tan indirmiştim ve makine çeviri'nin yaması çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... O şekilde yapıyorum zaten. steelumut dedi: Assassin's Creed Mirage Türkçe Yama [YAYIMLANDI] | Obscure Çeviri | DonanımHaber Forum ASSASSIN'S CREED MIRAGE TÜRKÇE YAMA Herkese iyi günler dileriz. Assassin's Creed Mirage Türkçe Yama çalışması ile karşınızdayız. Bu yerelleştirme çal forum.donanimhaber.com Bunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Bu hatayı veriyor ne yapmam lazım? steelumut dedi: Assassin's Creed Mirage Türkçe Yama [YAYIMLANDI] | Obscure Çeviri | DonanımHaber Forum ASSASSIN'S CREED MIRAGE TÜRKÇE YAMA Herkese iyi günler dileriz. Assassin's Creed Mirage Türkçe Yama çalışması ile karşınızdayız. Bu yerelleştirme çal forum.donanimhaber.com Bunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Oldu hocam teşekkürler.