AC Mirage kaç TL olur?

Zammlanacak yakın zamanda. 700₺ olur. Şu an 330₺ iken alınabilir.
Bence alınmaz. Enis Kirazoğlu'nun videosunu izledim. Oyun çok kısa olabilirmiş. 60 saatlik Valhalla 88 lira iken ben buna 330 vermem.

@Sigmund Freud Valhalla 60 saat değil, en azından 100 saat götürüyor. Ayrıca Saat/Ücret gibi bir hesaplama yapma.
Katılıyorum, 40-50 TL ve daha düşük aralıklarda o kadar çok oyun aldım ve o kadar çok oynayabileceğim oyunum oldu ki artık bir oyunu alırken Saat/Ücret hesabı yapacağıma, ben bu oyunu oynasam sever miyim, eğlenir miyim diye bakıyorum. Hem çok fazla oynayış süresi sunan oyunlar da oyun süresini uzatayım derken tekrara düşebiliyor. 10-12 saatlik oyunlar daha tercih edilebilir geliyor bana. Benim fikrim bu tabii ki.

Bence saat/ücret hesabı gayet mantıklı. Örneğin 1 saatte biten x oyunu ne kadar eğlendirirse eğlendirsin 80-90 TL vermem.

Bence saat/ücret hesabı gayet mantıklı. Örneğin 1 saatte biten x oyunu ne kadar eğlendirirse eğlendirsin 80-90 TL vermem.
Mantıksız demedim zaten de ben ona göre bakmıyorum pek işte. Ucuz fiyata alınabilecek ve uzun süre götürecek çokça güzel oyun satın aldım. O yüzden illa da uzun sürsün gibi bir düşüncem yok. Zaten kütüphanemdeki oyunları oynamaya çalışsam çok fazla sürecek, dolayısıyla bir de daha uzun süreli oyun eklemek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…