Marling Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #1 Steam'den AC Mirage aldım fakat bulduğum hiçbir Türkçe yama çalışmıyor, çalışan Türkçe yama bulabilen olursa yazabilir mi acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2024
Steam'den AC Mirage aldım fakat bulduğum hiçbir Türkçe yama çalışmıyor, çalışan Türkçe yama bulabilen olursa yazabilir mi acaba?
DeSeRT_TR Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.581 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #2 Marling dedi: Steam'den AC Mirage aldım fakat bulduğum hiçbir Türkçe yama çalışmıyor, çalışan Türkçe yama bulabilen olursa yazabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... İnternete AC Mirage makine çeviri yaz çıkıyor. Ben oynuyorum, adamlar elle çevirmiş gibi yama yapmışlar, şahane.
Marling dedi: Steam'den AC Mirage aldım fakat bulduğum hiçbir Türkçe yama çalışmıyor, çalışan Türkçe yama bulabilen olursa yazabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... İnternete AC Mirage makine çeviri yaz çıkıyor. Ben oynuyorum, adamlar elle çevirmiş gibi yama yapmışlar, şahane.
Marling Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #3 Yamanın linkini atabilir misin hocam bulamadım da. DeSeRT_TR dedi: İnternete AC Mirage makine çeviri yaz çıkıyor. Ben oynuyorum, adamlar elle çevirmiş gibi yama yapmışlar, şahane. Genişletmek için tıkla... Yamayı bulamadım hocam link atma şansınız var mı? Son düzenleme: 30 Ekim 2024
Yamanın linkini atabilir misin hocam bulamadım da. DeSeRT_TR dedi: İnternete AC Mirage makine çeviri yaz çıkıyor. Ben oynuyorum, adamlar elle çevirmiş gibi yama yapmışlar, şahane. Genişletmek için tıkla... Yamayı bulamadım hocam link atma şansınız var mı?
DeSeRT_TR Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.581 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #4 Marling dedi: Yamanın linkini atabilir misin hocam bulamadım da. Yamayı bulamadım hocam link atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Marling dedi: Yamanın linkini atabilir misin hocam bulamadım da. Yamayı bulamadım hocam link atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Marling Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #5 DeSeRT_TR dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oyunu Steam'den mi oynuyorsun hocam ben Steam'den aldım oyunu fakat yamayı kursamda gene Türkçe olmadı.
DeSeRT_TR dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oyunu Steam'den mi oynuyorsun hocam ben Steam'den aldım oyunu fakat yamayı kursamda gene Türkçe olmadı.
DeSeRT_TR Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.581 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #6 Marling dedi: Oyunu Steam'den mi oynuyorsun hocam ben Steam'den aldım oyunu fakat yamayı kursamda gene Türkçe olmadı. Genişletmek için tıkla... Oyunu Uplay'den almıştım.
Marling dedi: Oyunu Steam'den mi oynuyorsun hocam ben Steam'den aldım oyunu fakat yamayı kursamda gene Türkçe olmadı. Genişletmek için tıkla... Oyunu Uplay'den almıştım.
Marling Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #7 Arkadaşlar 160 TL'ye anonymous ekibinin yaptığı çeviriyi aldım ve çalıştı.