samonika Centipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #1 AC Mirage Türkçe yama kuruyorum, çeviri kurulmuş gözüküyor ama oyun hala İngilizce.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.621 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 10 Kasım 2024 #2 samonika dedi: AC Mirage Türkçe yama kuruyorum, çeviri kurulmuş gözüküyor ama oyun hala İngilizce. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan dili TR yapmayı dene, bazen işe yarıyor. Artı 0 Eksi
samonika dedi: AC Mirage Türkçe yama kuruyorum, çeviri kurulmuş gözüküyor ama oyun hala İngilizce. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan dili TR yapmayı dene, bazen işe yarıyor.
KS KS samonika Centipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #3 Sinyor Ezio Auditore dedi: Ayarlardan dili TR yapmayı dene, bazen işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Denedim çalışmıyor maalesef. Artı 0 Eksi
Sinyor Ezio Auditore dedi: Ayarlardan dili TR yapmayı dene, bazen işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Denedim çalışmıyor maalesef.
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.880 Çözümler 7 10 Kasım 2024 #4 samonika dedi: AC Mirage Türkçe yama kuruyorum, çeviri kurulmuş gözüküyor ama oyun hala İngilizce. Genişletmek için tıkla... MC yama kurucusundan deneyin, ben öyle kurmuştum. Artı 0 Eksi
samonika dedi: AC Mirage Türkçe yama kuruyorum, çeviri kurulmuş gözüküyor ama oyun hala İngilizce. Genişletmek için tıkla... MC yama kurucusundan deneyin, ben öyle kurmuştum.
KS KS samonika Centipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #5 SyLaS61 dedi: MC yama kurucusundan deneyin, ben öyle kurmuştum. Genişletmek için tıkla... Zaten oradan denedim olmadı. Artı 0 Eksi
SyLaS61 dedi: MC yama kurucusundan deneyin, ben öyle kurmuştum. Genişletmek için tıkla... Zaten oradan denedim olmadı.