Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.230 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mayıs 2020 #11 veliavsar dedi: Ubisoft genelde saçma sapan kıyafet vs. oyuna en ufak katkısı olmayan eklentilere bile para istiyor. Oyun suresini etkiliyorsa alırım onuda. Genişletmek için tıkla... Etkiliyor hocam. Fate of Atlantis 15 saatten fazla içerik ekliyor diyorlar mesela.
veliavsar dedi: Ubisoft genelde saçma sapan kıyafet vs. oyuna en ufak katkısı olmayan eklentilere bile para istiyor. Oyun suresini etkiliyorsa alırım onuda. Genişletmek için tıkla... Etkiliyor hocam. Fate of Atlantis 15 saatten fazla içerik ekliyor diyorlar mesela.
Jonathan North Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Eylül 2013 Mesajlar 8.500 Makaleler 1 Çözümler 90 Yer Istanbul 26 Mayıs 2020 #12 Bütçe sıkıntı değilse kesinlikle Ultimate Edition .
temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.620 Makaleler 2 Çözümler 12 28 Mayıs 2020 #13 PanxeR dedi: Oyunu alacaklar gold edition alsın iki önemli dlcsi var benim şuan 110 saati geçti ve oyun hala bitmedi. Genişletmek için tıkla... Kaçıncı Leveldesiniz. Ben de oynuyorum çok başlardayım. Level 11
PanxeR dedi: Oyunu alacaklar gold edition alsın iki önemli dlcsi var benim şuan 110 saati geçti ve oyun hala bitmedi. Genişletmek için tıkla... Kaçıncı Leveldesiniz. Ben de oynuyorum çok başlardayım. Level 11