AC Odyssey aynı bilgisayar farklı uPlay hesaptan oynanabilir mi?

Halihazırda uPlay hesabımda AC Odyssey oynuyorum. Ama farklı bir hesaptan oynamaya başlayacağım. Sorunum şu ki Save'lerim gider mi? Bir daha oyunu indirmek zorunda kalır mıyım? Lütfen bilgisi olan yardım edebilirse çok mutlu olurum.

Oyunda bir ilerleme olduğunda o profile ait buluta aktarılıyor. Fiziki bir kayıt dosyası yoksa haliyle sıfırdan başlanacaktır.

Bulut sistemine aktarıyor zaten. Oynarsınız.

Sorun şu oyundan çıkıyorum ama bulut sistemine aktarılamıyor diyor. Tekrar dene diyorum yine olmuyor. Bende geç diyorum.
Oyunda bir ilerleme olduğunda o profile ait buluta aktarılıyor. Fizik'i bir kayıt dosyası yoksa haliyle sıfırdan başlanacaktır.

Şimdi ben oyundaki Save dosyalarını kopyalayıp masaüstünde klasöre aktardım ama ne kadar olur bilmiyorum. Kafama göre bir şeyler yapmaya çalıştım.

Sorun şu oyundan çıkıyorum ama bulut sistemine aktarılamıyor diyor. Tekrar dene diyorum yine olmuyor. Bende geç diyorum.

Mesajımı düzelttim ben. Yanlış anlamışım sizi. Kusura bakmayın.

Sonuçta oyun ilerlemesi-kazanımı-ödülleri gibi şeyler o hesabın sistemine aktarılıyor. Aksi bir durum var ise bir ayarlara bakın. O da iyi değil. Sürekli başa atacaktır.

Kayıtlı olduğu yere bir yerleştirin bakalım. İşe yarar umarım.

Oyunu Epic Games'ten aldım. uPlay ile herhangi bir bağlantı kurmadan oyunu tekrardan indiriyor. Sanırsım bu iki şirket biribirinden bağımsız çalışıyor. Yine de oynayabilir miyim?

Oyunu Epic Games'ten aldım. uPlay ile herhangi bir bağlantı kurmadan oyunu tekrardan indiriyor. Sanırsım bu iki şirket biribirinden bağımsız çalışıyor. Yine de oynayabilir miyim?

Her türlü Ubisoft sistemi üzerinden oynayacaksınız. Rockstar gibi Launcher talep eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…