AC Odyssey CPU %100 kullanılıyor

bulutsama

Hectopat
i5 2500 GTX 680 bilgisayarımda AC Odyssey oyununda işlemcim %100 ekran kartım %90 civarı takılıyor. Arkada Steam, Discord, Epic Games açık şekilde %100 oluyor. Ayarlar en düşükte.

i5 2500 GTX 680 bilgisayarımda AC Odyssey oyununda işlemcim %100 ekran kartım %90 civarı takılıyor. Arkada Steam, Discord, Epic Games açık şekilde %100 oluyor. Ayarlar en düşükte.
Gayet normal. Düşük ayarlar, işlemci katili bir oyun ve İ5 2500 işlemci. Anormal bir durum göremedim

İşlemcin ekran kartını tam anlamıyla besleyemiyor oyun için. Buda cpuyu tam yüke sokuyor ve kasılmalar meydana geliyor muhtemelen.

2500 ile 680 darboğaz yapmaması gerekiyor aslında teorik olarak. Yanlış mıyım?

İşlemcin ekran kartını besleyemiyor bu yüzden yüzde yüz oluyor. Darboğaz oluyor kısaca. Gayet normal.

En düşük ayarlarda fps drop yaşatacak kadar rezalet bi optimizasyonu olmamalı o oyunun. Darboğaz genelde ultra ve high ayarlarda yaşatıyormuş.

En düşük ayarlarda fps drop yaşatacak kadar rezalet bi optimizasyonu olmamalı o oyunun. Darboğaz genelde ultra ve high ayarlarda yaşatıyormuş.
Düşük yüksek ayarlarla alakası yok. Oyun işlemci optimizsyon özürlüsü. 8700K bile elinden kan ağlıyor.

Anormal bir durum değil o zaman, her şey lowda 40 FPS zor geçiyorum ama high ayarlarda benchmark testinde AVG. 46 FPS alıyorum çok garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…