K KaptanCuhara Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 165 Çözümler 1 24 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar DLC'lere sahip olmamama rağmen görev listemde DLC görevi var. Acaba sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2020
MarcusKane Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 1.334 Çözümler 8 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Strix X570-F | R7 5800X | 32GB 3200 Ram | RTX 3070ti Suprim X Cinsiyet Erkek Meslek Endüstriyel Tasarım 24 Temmuz 2020 #2 İşte oraya basıp satın alabilesiniz diye
K KaptanCuhara Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 165 Çözümler 1 24 Temmuz 2020 #3 MarcusKane dedi: İşte oraya basıp satın alabilesiniz diye Genişletmek için tıkla... Yani bana gösterip özendirmeye çalışıyor? Diğer DLC karşıma çıkmayınca bunu düşünmemiştim.
MarcusKane dedi: İşte oraya basıp satın alabilesiniz diye Genişletmek için tıkla... Yani bana gösterip özendirmeye çalışıyor? Diğer DLC karşıma çıkmayınca bunu düşünmemiştim.
Vulture Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.007 24 Temmuz 2020 #4 Türkçe yamayı nerden aldınız? Sorunuzun cevabına gelecek olursak arkadaşın da söylediği gibi DLC'yi satın almaya yöneltmek için. Klasik Ubisoft.
Türkçe yamayı nerden aldınız? Sorunuzun cevabına gelecek olursak arkadaşın da söylediği gibi DLC'yi satın almaya yöneltmek için. Klasik Ubisoft.
K KaptanCuhara Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 165 Çözümler 1 25 Temmuz 2020 #5 Silinen üye dedi: Türkçe yamayı nerden aldınız? Sorunuzun cevabına gelecek olursak arkadaşın da söylediği gibi DLC'yi satın almaya yöneltmek için. Klasik Ubisoft. Genişletmek için tıkla... Satın almadım. Bir sitede paylaşılan beta sürümü kullanıyorum.
Silinen üye dedi: Türkçe yamayı nerden aldınız? Sorunuzun cevabına gelecek olursak arkadaşın da söylediği gibi DLC'yi satın almaya yöneltmek için. Klasik Ubisoft. Genişletmek için tıkla... Satın almadım. Bir sitede paylaşılan beta sürümü kullanıyorum.