Aytuğ Samioğlu Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #1 AC Odyssey için DLC'ler ile beraber Animus Projesi'nin yapmış olduğu Türkçe yama var mı? Birinde.
Kaan Öner Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 5.062 Çözümler 6 Yer Pendik 7 Kasım 2023 #2 Bende merak ediyorum 1 kere daha bitireceğim.
EdmonnDantes Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 687 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #3 Maalesef o çeviri kayboldu gitti. Buradaki çeviriyi kullanabilirsin güzeldir. Discord - A New Way to Chat with Friends & Communities
Maalesef o çeviri kayboldu gitti. Buradaki çeviriyi kullanabilirsin güzeldir. Discord - A New Way to Chat with Friends & Communities
Aytuğ Samioğlu Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #4 EdmonnDantes dedi: Maalesef o çeviri kayboldu gitti. Buradaki çeviriyi kullanabilirsin güzeldir. Discord - A New Way to Chat with Friends & Communities Genişletmek için tıkla... Yolladığın link bir dicord kanalına yönlendirmedi direkt Discord'un kendisini açtı.
EdmonnDantes dedi: Maalesef o çeviri kayboldu gitti. Buradaki çeviriyi kullanabilirsin güzeldir. Discord - A New Way to Chat with Friends & Communities Genişletmek için tıkla... Yolladığın link bir dicord kanalına yönlendirmedi direkt Discord'un kendisini açtı.
Kaan Öner Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 5.062 Çözümler 6 Yer Pendik 7 Kasım 2023 #5 Makine çeviri kullanmayın hocam tavsiye etmiyorum ben.
terraryzng Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1.385 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #6 Klasördekileri oyunun dosya konumuna at ACO_TR_v153.bat çalıştır, bittikten sonra ACO_TR156DLC1234.exe'yide oyunun dosya konumuna atıp kur. AC Odyssey TR yama v1.5.6.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
Klasördekileri oyunun dosya konumuna at ACO_TR_v153.bat çalıştır, bittikten sonra ACO_TR156DLC1234.exe'yide oyunun dosya konumuna atıp kur. AC Odyssey TR yama v1.5.6.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
7 74760 Kilopat Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 2.373 Makaleler 1 Çözümler 11 8 Kasım 2023 #7 terraryzng dedi: Klasördekileri oyunun dosya konumuna at ACO_TR_v153.bat çalıştır, bittikten sonra ACO_TR156DLC1234.exe'yide oyunun dosya konumuna atıp kur. AC Odyssey TR yama v1.5.6.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Kimin yaması bu animusun mu makine mi?
terraryzng dedi: Klasördekileri oyunun dosya konumuna at ACO_TR_v153.bat çalıştır, bittikten sonra ACO_TR156DLC1234.exe'yide oyunun dosya konumuna atıp kur. AC Odyssey TR yama v1.5.6.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Kimin yaması bu animusun mu makine mi?
terraryzng Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1.385 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #8 74760 dedi: Kimin yaması bu ani musun mu makine mi? Genişletmek için tıkla... Animus'un yaması.
7 74760 Kilopat Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 2.373 Makaleler 1 Çözümler 11 8 Kasım 2023 #9 O zaman önerebiliriz kullanmak isteyene makine olsa tercih etmeyin diyecektim
EdmonnDantes Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 687 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #10 Kaan Öner dedi: Makine çeviri kullanmayın hocam tavsiye etmiyorum ben. Genişletmek için tıkla... Sebebi nedir söyle de bende kullanmayayım ona göre. Aytuğ Samioğlu dedi: Yolladığın link bir dicord kanalına yönlendirmedi direkt Discord'un kendisini açtı. Genişletmek için tıkla... Google'a makine çeviri discord yazıp bulabilirsin. Makine çeviri discord
Kaan Öner dedi: Makine çeviri kullanmayın hocam tavsiye etmiyorum ben. Genişletmek için tıkla... Sebebi nedir söyle de bende kullanmayayım ona göre. Aytuğ Samioğlu dedi: Yolladığın link bir dicord kanalına yönlendirmedi direkt Discord'un kendisini açtı. Genişletmek için tıkla... Google'a makine çeviri discord yazıp bulabilirsin. Makine çeviri discord