Vanga28 Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 1.208 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2022 #1 Gamelog'dakini kurdum ama bazı yerler çevrilmiş sadece. Animustan yükleyen var mı onun DLC çevirisi nasıl?
Gamelog'dakini kurdum ama bazı yerler çevrilmiş sadece. Animustan yükleyen var mı onun DLC çevirisi nasıl?
Yiğit Can Elmas Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 449 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT 28 Nisan 2022 #2 Vanga28 dedi: Gamelog'dakini kurdum ama bazı yerler çevrilmiş sadece. Animustan yükleyen var mı onun DLC çevirisi nasıl? Genişletmek için tıkla... Oyununuzun 1.5.6 sürümüne sahip olduğundan emin olunuz. Kurulum Türü: Otomatik (Setup) AC_Odyssey_TR_Yama.7z drive.google.com Artı 0 Eksi
Vanga28 dedi: Gamelog'dakini kurdum ama bazı yerler çevrilmiş sadece. Animustan yükleyen var mı onun DLC çevirisi nasıl? Genişletmek için tıkla... Oyununuzun 1.5.6 sürümüne sahip olduğundan emin olunuz. Kurulum Türü: Otomatik (Setup) AC_Odyssey_TR_Yama.7z drive.google.com
Kuffu Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2022 #3 Yiğit Can Elmas dedi: Oyununuzun 1.5.6 sürümüne sahip olduğundan emin olunuz. Kurulum türü: Otomatik (setup) AC_Odyssey_TR_Yama.7z drive.google.com Genişletmek için tıkla... Bunun içinde sadece ana oyun var diye biliyorum DLC'ler için üyelik almamız gerek ama malum adamlar işi bıraktı alamıyoruz da. Artı 0 Eksi
Yiğit Can Elmas dedi: Oyununuzun 1.5.6 sürümüne sahip olduğundan emin olunuz. Kurulum türü: Otomatik (setup) AC_Odyssey_TR_Yama.7z drive.google.com Genişletmek için tıkla... Bunun içinde sadece ana oyun var diye biliyorum DLC'ler için üyelik almamız gerek ama malum adamlar işi bıraktı alamıyoruz da.
bXe3 Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 170 Çözümler 2 30 Eylül 2022 #4 Yiğit Can Elmas dedi: Oyununuzun 1.5.6 sürümüne sahip olduğundan emin olunuz. Kurulum türü: Otomatik (setup) AC_Odyssey_TR_Yama.7z drive.google.com Genişletmek için tıkla... Bunda DLC'ler var mı? Artı 0 Eksi
Yiğit Can Elmas dedi: Oyununuzun 1.5.6 sürümüne sahip olduğundan emin olunuz. Kurulum türü: Otomatik (setup) AC_Odyssey_TR_Yama.7z drive.google.com Genişletmek için tıkla... Bunda DLC'ler var mı?
A anılpc Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #5 dlcleri bulursanız atarmısınız rica etsem Artı 0 Eksi