AC Odyssey + DLC Türkçe yama

CPY ve Fitgirl korsan versiyonda çalışmıyor yama... Sadece orjinal oyun için geçerli.

Linux Zorin OS'de çalıştı, teşekkürler.

yüklemeyin yama kurulduktan sonra oyun açılmyor , yüklüceksenizde oyunun yedeğini alın

sanırım yama artık çalışmıyor, dediğiniz gibi kurdum ama oyun çöktü silip tekrar yüklemek zorunda kaldım

Güncel olarak hâla çalışmakta oyunu özledim yükledim tekrar anlattığım şekilde uyguladım. Anlattığım şekilde yaparsanız çalışır.

Bu arada eklemeden edemeyeceğim hocam tekrardan elinize sağlık.

Kardeşim yama bozuk sanırım 108 GB'lık oyunu sımdı sıl yukle yapacagım tekrardan nasıl oluyor da bazılarında oluyor bızde olmuyor anlamadım yanlışlık yapmıyoruz kac tane oyunuma Türkçe ceviri yaptım bunda herkes tutturmus yanlış yapıyorsunuz diye yama bozuk işte.

Bende şu an haala taş gibi çalışıyor tekrar sildim tekrar yükledim denemek için gene çalışıyor.

Sevgili dostlar AC Odyssey'in çıkan DLC'si korfu görevi için Türkçe yama var mı yardımcı olursanız sevinirim, minnettar olurum. Şimdiden yardımcı olan için hayatta en iyisini diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…