AC Odyssey + DLC Türkçe yama

Bildiğim kadarıyla başka yok.
Yamayı yapınca bazı takılmalar oluyor sanki oyunun hz düşmüş gibi oluyor dosyaları dogruladım tekarar yaptım yamayı yine aynı orjinalde denedim tık demiyor tertemiz çözümü bilen varsa yardımcı olabilirmi

Arkadaşlar siz bir daha rehber açmayın rica ediyorum oyun artık açılmıyor. Yapacaksanız düzgün bir rehber yapıp açılamayağını veyahut diğer problemleri belirtin.

Arkadaşlar siz bir daha rehber açmayın rica ediyorum oyun artık açılmıyor. Yapacaksanız düzgün bir rehber yapıp açılamayağını veyahut diğer problemleri belirtin.
Usta daha geçen hafta bitirdim oyunu bu kurduğum yama ile . Kurulumda hata yapmış olabilirsin .

Hocam bende hata yaptım gibi ve oyunu tekrar indirmek istemiyorum ne yapmam lazım halbuki anlatıldığı gibi kurmuştum
Ben ilk başta dlc yamasını kurmamıştım çünkü bende dlc yoktu ve oyun türkçe olmadı . En baştan tüm yamayı yükledim öyle düzeldi . Ama bi tane yan görev var yunanistanın kayıp hikayeleri gibi bişey sadece o türkçe değildi tabi o görev oyunun yüzde 10'u nu bile kaplamıyor o yüzden çok önemli değil .

Ben ilk DLC yamasını da kurdum ama olmadı işte bir daha yükleyeceğim oyunu artık.
Artık yapacak bir şey yok İngilizce oynarım oyunu hem İngilizcem gelişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…