AC Odyssey DLC'leri alınır mı?

beoise

Picopat
Daha fazla  
1747076510351.png

Arkadaşlar ben oyunu Deluxe Edition olarak Epic'ten yaklaşık 2 sene önce yılbaşı indiriminde almıştım sistemi yeni alınca şimdi oynama fırsatım oldu oyunda ana hikayeyi bitirdim 45 saate sahibim oyunu çok sevdim ve oynamaktan zevk alıyorum fakat anlayamadığım bir şey var mesela bende Atlantis DLC'si yok ama şu an Atlantis hikayesi üzerinde ilerleyebiliyorum(4 tane artifact topladığımız görevdeyim) bu DLC sonraki kısımlarımı açacak?(spoiler vermeden cevaplarsanız sevinirim)

Ana hikayede Aile, Modern ve Kültist olmak üzere 3 ayrı final var. Hatırladığım kadarıyla topladığımız artifact (4 boss) görevleri Modern finalin görevleri olması gerekiyor

DLC'ler daha keyifli, oyunu sevdiysen DLC'leri daha çok seversin.

Son düzenleme:
Bahsettiğiniz kısım DLC'ye dahil değil, DLC'yi gerektirmiyor zaten; DLC için "teaser" mahiyetinde oyuna eklenmiş ve ana oyuna dahil bi' görev dizisi.
Bu görev dizisi üzerinden (hafif spoiler olacak ama) Atlantis'in kapılarına kadar geliyorsunuz, orada bitiyor. Devamı DLC üzerinden yürüyor.

Son düzenleme:
3 Farklı son ekliyor diye biliyorum dlcler ve farklı bir hikaye gibi birşey barındırıyorlar. Oyunu sevdiysen bi dene derim

Atlantis DLC'si tüm AC serisi içindeki en sağlam DLC hatta oyun camiası içindeki en iyi DLC'lerden bir tanesi.

Atlantis DLC çok iyi alınır. Zaten tanrıların mekanına gitmeden sadece ana hikaye ile oyun tamamlanmış gibi hissettirmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı