Ac Odyssey düşük CPU ve GPU kullanımı

İşletim sistemi
Windows 10

Haktan Öztürk

Centipat
Daha önce hiçbir oyunda yaşamadığım bir sorunu yaşıyorum bu oyunda. Ekran kartına yük bindirmesi gereken her türlü ayarı vs yapmama rağmen artmıyor kullanımı.

Ek olarak 40-55 arasında geziyor FPS orta ayarlarda.

Origins ve Odyssey in oyun motoru aynı ne yazıkki optimizasyon sıkıntısı var amd r 3600x işlemcim rx 590 ekran kartım var fps yine o civarlarda

Her şeyi ultra ayarlara çektiğinizde değerleri paylaşabilir misin? GPU kullanımı yine düşük mü kalıyor? Attığınız görselde her şey ultra da değil sanırım.

5700 XT ile 72 fps alıyordum. Optimizasyon sıkıbtılı

Mesele aldığı FPS değil, GPU kullanımının bu kadar düşük olması. Grafik ayarlarında 'resolution scale' ayarının yüzde 100'de yani çözünürlük ve scale değerlerinin 1080p'de olup olmadığını kontrol eder misiniz?

Her şeyi ultra ayarlara çektiğinizde değerleri paylaşabilir misin? GPU kullanımı yine düşük mü kalıyor? Attığınız görselde her şey ultra da değil sanırım.

Dostum şöyle söliyim AC serisini İlk oyunundan beri sıralı halde bitirme takıntım olduğundan 1 ay önce origins i indirdim özellikle kalabalık şehirlerde fpsin 37 lere düşmesi sonucu defalarca test yaptm ultra ile low arasında max 10 fps oynadı Origins ve sonrası optimizasyon olarak sıkıntılı hatta araştırmalarıma göre Origins daha düşük fps veriyo çok çok sağlam nvdia kartlarda anca biraz stabilite oluyo kaldıki onlarda bile bazı bölümlerde düşüş yaşanıyor bende çok takıyodum bu duruma youtube dan daha iyi sistemlerdede aynı durumu görünce takmamaya başladım ne yazıkli 2000 lerde pc hayatına geçtiysen benim gibi o dönemlerin optimizasyonu günümüz oyunlarında yok, kaldıki AC serilerini zamanında AC 4 blackflag e kadar çok kötü bi pcyle oynamıştım optimizasyon harikaydı fakat nolduysa originsden sonra çok kötü diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…