AC Odyssey ekran görüntüleri

Byaman48

Decapat
Daha fazla  
AC Odyssey gerçekten çok iyi bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk başta iyi geliyor. Ama 20saat sonrasında hâlâ neredeyse tamamen aynı şeyleri yapmak sıkıyor.

Benim de yeni AC oyunlarından en beğendiğim Odyssey oldu. DLC'leri dahil 150 saat keyif alarak oynadım. Origins de güzeldi fakat hoşlanmadığım birçok konuyu Odyssey'de düzeltmişlerdi. Valhalla'da ise oynarken sıkıldığım yerler oldu. Oyunu bitirdim kenara attım. Yeni AC oyunlarını kendi beğenime göre sıralayacak olursam şöyle olurdu: Odyssey > Origins > Valhalla.

Odyssey

Origins

Valhalla

Son düzenleme:
AC oyunları ilk 10-20 saate kadar güzeldir sonra bayar. Odyssey, Origins, Valhalla hepsinde aynı sonucu aldım yarısında bıraktırıyor daha sonra oynattırmıyor kendini. Çünkü gereksiz, kendini tekrar eden, oynanış süresi uzatmak amacıyla yapılmış görevler çok fazla. Ekran görüntülerine gelirsek iyi ama fotoğraf modunda çekmeni tavsiye ederim. Oradan istediğin gibi ayar yapabiliyorsun. Ve HUD ve FPS göstergeleri bozmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…