Mehmet Asim Decapat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #1 Assassin's Creed Odyssey oyunumda grafik ayarları değişmiyor, oyunu kapatım açtığımda ayarları eski haline dönüyor. Aynı zamanda GeForce Experience da oyun ayarlarını alamıyor. Nasıl düzeltirim?
Assassin's Creed Odyssey oyunumda grafik ayarları değişmiyor, oyunu kapatım açtığımda ayarları eski haline dönüyor. Aynı zamanda GeForce Experience da oyun ayarlarını alamıyor. Nasıl düzeltirim?
Çözüm isimsizkahraman 16 Şubat 2021 Windows güvenliğinden fidye yazılımı korumasını (Ransomware protection/Denetimli klasör erişimi) değiştirip deneyin. Olmazsa oyunu yeniden kurun.
Windows güvenliğinden fidye yazılımı korumasını (Ransomware protection/Denetimli klasör erişimi) değiştirip deneyin. Olmazsa oyunu yeniden kurun.
KS KS Mehmet Asim Decapat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #11 Tek7HackDedi dedi: Şöyle bir şey buldum. Bunu dener misin? Belgelerim > Assassin's Creed Odyssey klasöründeki ACOdyssey. İni dosyasından grafik ayarlarını değiştirmeyi deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmadı yine de teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Şöyle bir şey buldum. Bunu dener misin? Belgelerim > Assassin's Creed Odyssey klasöründeki ACOdyssey. İni dosyasından grafik ayarlarını değiştirmeyi deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmadı yine de teşekkür ederim
isimsizkahraman Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 4.548 Makaleler 4 Çözümler 55 Yer Akihabara 16 Şubat 2021 #12 Windows güvenliğinden fidye yazılımı korumasını (Ransomware protection/Denetimli klasör erişimi) değiştirip deneyin. Olmazsa oyunu yeniden kurun. Artı 0 Eksi Çözüm
Windows güvenliğinden fidye yazılımı korumasını (Ransomware protection/Denetimli klasör erişimi) değiştirip deneyin. Olmazsa oyunu yeniden kurun.
KS KS Mehmet Asim Decapat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #13 isimsizkahraman dedi: Windows güvenliğinden fidye yazılımı korumasını (Ransomware protection/Denetimli klasör erişimi) değiştirip deneyin. Olmazsa oyunu yeniden kurun. Genişletmek için tıkla... Zaten kapalıydı ancak açınca işe yaradı, fikir için teşekkürler. Artı 0 Eksi
isimsizkahraman dedi: Windows güvenliğinden fidye yazılımı korumasını (Ransomware protection/Denetimli klasör erişimi) değiştirip deneyin. Olmazsa oyunu yeniden kurun. Genişletmek için tıkla... Zaten kapalıydı ancak açınca işe yaradı, fikir için teşekkürler.
E Enes 478 Kilopat Katılım 24 Kasım 2018 Mesajlar 26 Çözümler 1 31 Mart 2021 #14 isimsizkahraman dedi: Windows güvenliğinden fidye yazılımı korumasını (Ransomware protection/Denetimli klasör erişimi) değiştirip deneyin. Olmazsa oyunu yeniden kurun. Genişletmek için tıkla... Kral çok sağ ol ya. Artı 0 Eksi
isimsizkahraman dedi: Windows güvenliğinden fidye yazılımı korumasını (Ransomware protection/Denetimli klasör erişimi) değiştirip deneyin. Olmazsa oyunu yeniden kurun. Genişletmek için tıkla... Kral çok sağ ol ya.