Ubisoft destek ekibiyle birkaç görüşme daha yaptıktan sonra sonunda sorunum çözüldü. Belki başkalarının da başına gelir diye uyguladığım bütün yöntemleri buraya da yazmak istedim.
Bana ilk söylenen çözünürlüğü ve ölçeklendirmeyi kontrol etmem oldu. Zaten 1920x1080 çözünürlükte %100 ölçeklendirmeyle oynuyordum. Sonrasında oyun dosyalarını doğrulamamı söylediler ama bir işe yaramadı.
"Belgeler > Assassin's Creed Odyssey" konumdaki "
ACOdyssey.ini" dosyasını silip tekrar denememi söylediler. Bu da bir işe yaramadı.
Şu linki verip
System File Checker buradaki adımları uygulamamı söylediler. Bu da bir işe yaramadı.
Yaşadığım sorunun tessellation seviyesinden kaynaklanabileceğini söyleyip microsoft visual c++ linklerini gönderdiler. Önce halihazırda kurulu olanları kaldırıp tekrar kurdum ama bu da fayda etmedi.
Son olarak ekran kartı sürücüsüne temiz kurulum yapmamı, sistemi yeniden başlattıktan sonra da
Clean Boot yapmamı söylediler. Bu adımdam sonra sorunum düzeldi. Bu arada ben ekran kartı sürücüsü için temiz kurulum yaparken son çıkan opsiyonel sürücü yerine WHQL sürücüyü kurdum.
Umarım başkaları böyle bir sorun yaşamaz ama yaşarsa da buradaki adımlar işine yarar.