Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.365 Çözümler 4 10 Ocak 2023 #1 Merhaba oyunun bitmesine az bir süre kaldı bittikten sonra hangi DLC'yi önce oynamalıyım Gold Edition sürümüne sahibim oyunun son olarak da haritada mavi işaretleri görevler var the Lost tales of greece adlı bu görevlerde DLC görevi mi acaba?
Merhaba oyunun bitmesine az bir süre kaldı bittikten sonra hangi DLC'yi önce oynamalıyım Gold Edition sürümüne sahibim oyunun son olarak da haritada mavi işaretleri görevler var the Lost tales of greece adlı bu görevlerde DLC görevi mi acaba?
philiptandy Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #2 lost tales > legacy > atlantis ben de ana hikayeyi bitirdim şimdi atlantisteyim son dlc deyim bu şekilde oynadım bi sıkıntı olmadı
lost tales > legacy > atlantis ben de ana hikayeyi bitirdim şimdi atlantisteyim son dlc deyim bu şekilde oynadım bi sıkıntı olmadı
Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.365 Çözümler 4 11 Ocak 2023 #3 philiptandy dedi: Lost tales > legacy > atlantis ben de ana hikayeyi bitirdim şimdi atlantisteyim son DLC deyim bu şekilde oynadım bir sıkıntı olmadı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sağ olun.
philiptandy dedi: Lost tales > legacy > atlantis ben de ana hikayeyi bitirdim şimdi atlantisteyim son DLC deyim bu şekilde oynadım bir sıkıntı olmadı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sağ olun.