AC: Odyssey incelemesi

70 saat oynamıştım "maalesef korsan olarak". gayet de güzel oyundu geçen gün uplayde indirimde iken aldım tekrar başladım. Ben de suikastçi build yapıp oynuyorum ama bazen yetmiyor bu oynayışımda hunter odaklı oynuycam büyük ihtimal çünkü öyle build yapınca daha çok suikastçi gibi oynanıyor

Haklı olabilirsiniz. Eski AC'ler tamamen hikâye odaklı. Odyssey ise daha da gelişime bakıyor. Eğer suikastçi özellikleriyle başlarsanız ve Ikarus'u gerektiği gibi kullanırsanız eski hissiyatı alabilirsiniz. Eğer yeteri kadar alışırsanız Ikarus'a ihtiyacınız bile kalmaz. Bilmeyenler için Ikarus oyundaki kartalımız. Kendisini kullanarak gideceğimiz yerdeki düşmanları, sandıkları vs. açığa çıkarabiliyoruz.
Alakası yok ama bir şey sormak istiyorum. Ben kuponu kullanarak Origins oyununu aldım fakat sonrasında ek bir kupon verilmedi bana. Yanlış mı biliyorum yoksa?
Maalesef gelmiyor. Tekrar kupon gelme işi Mayıs'ta Mega İndirimlerde vardı maalesef. Yakın zamanda umarım tekrar gelir.
Hocam eğer keyif almak istiyorsanız suikastçiden devam edin. Sonlara yaklaştıkça Ikarus'u kullanmadan dan diye atlayabilirsiniz ortaya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de yeni yeni oynamaya fırsat buldum, 2 gündür oynuyorum ama satacağım kasalarla uğraşmaktan ancak 5-6 saat oynayabildim, yine de oyun hoşuma gitti.
Yaşlı kurdun babam olduğunu bilmiyordum, gemideki adamla konuşurken babam olduğunu söyleyince ve o aşağıdan atma sahnesi gelince oyun beni daha da içine çekti.
Bakalım oyunu bitirince de aynı şeyleri hissedecek miyiz ki keyif alacağımı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Hissedeceksiniz hocam. Daha beklemediğiniz çok şey olacak. Özellikle anlatmadığım noktalar var. Sürprizbozan olarak verecektim de oynayacak kişiler merak edip tıklayabilir diye vazgeçtim. Daha çok başındasınız. 50.seviyeye yaklaşmanızdan sona yakınlığınızı ölçebilirsiniz.

Korsan oynarken 70 saat suikastçi oynadım hocam fakat dediğim gibi bazen tek atamıyordum bu da beni artık hunter denesem düşüncesine itti fakat dediğinize uyup suikastçi devam edicem tekrar.

Dost Kayaoğlu'nun incelemelerinin çoğunda kendi görüşlerimi buluyorum. Zaten artık endüstrideki oyunların %95'i "fabrikadan çıkma" gibi. 2-3 senede çık, önceki oyunlardaki kötü yerleri düzelt, 1-2 yeni mekanik ekle. Witcher 3 gibi sanatla, aşkla yapılmış bir "sanat eseri" ancak 5 senede 1 çıkar. Odyssey'i 28₺'ye, Origins'i 21₺'ye aldım, şu anda Origins'teyim ve memnunum. Hikaye işlenişi kötü olsa da o ortamı yansıtabilmişler. Ve bence birçok kişi Odyssey'de muhakkak "Yunanlılar suya dökülmeyi seviyor, bu da benden olsun." demiştir herhalde.

Kassandra ile Nightmare zorluğunda 2 gün önce bitirdim, fakat kötü son ile bitti. Şu anda New Game+ ile oyuna Alexios seçerek yeniden başladım. Bana göre gayet başarılı bir RPG oyunu, ben önce Assassin build yaparak bitirdim, ikinci oynayışımda Hunter dizdim. Fakat oyunda en nefret ettiğim kısım zorluk fark etmeksizin düşmanları delik deşik etmemize rağmen bir türlü ölmüyorlar. Mesai gibi adam kesiyoruz.

Haklısınız ama ben sanat eseri diyemem Witcher 3 için. O da beni içine çekemedi diyelim.
Oyun optimizasyon özürlü. Belki düzelmişdir bıraklı bayağı oldu.
Oyunda optimizasyon sorunu var hâlâ ama o kadar çok değil eskisi gibi.
Evet o biraz sinir bozucu. Tam beyinciğinden spear sokuyoruz ancak ölmüyor. Bu konuda biraz başarısız. Çok doğru dediniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…