lebender_toter1 Kilopat Katılım 28 Ağustos 2019 Mesajlar 509 Çözümler 1 5 Temmuz 2023 #1 Normalde Steam'de almayı düşünüyordum Gold Edition'u ama Epic'te 200 TL üzeri %25 indirim ve 60 TL kupon var. 14 Temmuz'da indirim başlayacak. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2023
Normalde Steam'de almayı düşünüyordum Gold Edition'u ama Epic'te 200 TL üzeri %25 indirim ve 60 TL kupon var. 14 Temmuz'da indirim başlayacak.
ayazmrl Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #2 İnşallah girer dostum şu anlık belli değil.
retinen Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #3 Muhtemelen girer her indirimde bakiyorum her seferinde giriyor eminim bu sefer de girer
E erahhn Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #4 Sanmıyorum Steam'de şu an 230 TL riske atmaya değmez.
retinen Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #5 erahhn dedi: Sanmıyorum Steam'de şu an 230 TL riske atmaya değmez. Genişletmek için tıkla... Steam yaz indirimi 13 Temmuz da bitiyor 13 Temmuz'da oyunu alir eger Epic Games'de daha fazla bir indirim olursa da iade eder. @lebender_toter1
erahhn dedi: Sanmıyorum Steam'de şu an 230 TL riske atmaya değmez. Genişletmek için tıkla... Steam yaz indirimi 13 Temmuz da bitiyor 13 Temmuz'da oyunu alir eger Epic Games'de daha fazla bir indirim olursa da iade eder. @lebender_toter1
E erahhn Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #6 retinen dedi: Steam yaz indirimi 13 Temmuz da bitiyor 13 Temmuz'da oyunu alir eger Epic Games'de daha fazla bir indirim olursa da iade eder. @lebender_toter1 Genişletmek için tıkla... Dediğin gibi yapması daha mantıklı olur.
retinen dedi: Steam yaz indirimi 13 Temmuz da bitiyor 13 Temmuz'da oyunu alir eger Epic Games'de daha fazla bir indirim olursa da iade eder. @lebender_toter1 Genişletmek için tıkla... Dediğin gibi yapması daha mantıklı olur.
lebender_toter1 Kilopat Katılım 28 Ağustos 2019 Mesajlar 509 Çözümler 1 5 Temmuz 2023 #7 retinen dedi: Steam yaz indirimi 13 Temmuz da bitiyor 13 Temmuz'da oyunu alir eger Epic Games'de daha fazla bir indirim olursa da iade eder. @lebender_toter1 Genişletmek için tıkla... Son zamanlarda bayağı oyun iade ettim, bana mail yolladılar. Çok fazla iade gerçekleştirdiğimi ve iadelerin oyunları ücretsiz deneme olmadığını yazdılar. Bu yüzden biraz ürktüm zaten sizin dediğiniz gibi yapmayı düşünüyordum.
retinen dedi: Steam yaz indirimi 13 Temmuz da bitiyor 13 Temmuz'da oyunu alir eger Epic Games'de daha fazla bir indirim olursa da iade eder. @lebender_toter1 Genişletmek için tıkla... Son zamanlarda bayağı oyun iade ettim, bana mail yolladılar. Çok fazla iade gerçekleştirdiğimi ve iadelerin oyunları ücretsiz deneme olmadığını yazdılar. Bu yüzden biraz ürktüm zaten sizin dediğiniz gibi yapmayı düşünüyordum.
Osman Nuri23 Kilopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 4.133 Makaleler 2 Çözümler 28 5 Temmuz 2023 #8 lebender_toter1 dedi: Normalde Steam'de almayı düşünüyordum Gold Edition'u ama Epic'te 200 TL üzeri %25 indirim ve 60 TL kupon var. 14 Temmuz'da indirim başlayacak. Genişletmek için tıkla... Temmuz indirimde kupon yok. Sadece Mayıs ve Aralık aylarında kupon oluyor. Bu yıl da değişeceğini düşünmüyorum.
lebender_toter1 dedi: Normalde Steam'de almayı düşünüyordum Gold Edition'u ama Epic'te 200 TL üzeri %25 indirim ve 60 TL kupon var. 14 Temmuz'da indirim başlayacak. Genişletmek için tıkla... Temmuz indirimde kupon yok. Sadece Mayıs ve Aralık aylarında kupon oluyor. Bu yıl da değişeceğini düşünmüyorum.