HopE1458 Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 526 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar yakın zamanda köye gideceğim ve internet olmayacak, ben internet olmadan Epic'den AC: Odyssey'i oynayabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2024
Arkadaşlar yakın zamanda köye gideceğim ve internet olmayacak, ben internet olmadan Epic'den AC: Odyssey'i oynayabilir miyim?
A Avalanche28 Centipat Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 667 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #2 HopE1458 dedi: Arkadaşlar yakın zamanda köye gideceğim ve internet olmayacak, ben internet olmadan Epic'den AC: Odyssey'i oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oyuna girdikten sonra interneti kapatırsan oynayabilirsin Artı 0 Eksi
HopE1458 dedi: Arkadaşlar yakın zamanda köye gideceğim ve internet olmayacak, ben internet olmadan Epic'den AC: Odyssey'i oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oyuna girdikten sonra interneti kapatırsan oynayabilirsin
ERTZENN Decapat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 378 Çözümler 6 27 Nisan 2024 #3 HopE1458 dedi: Arkadaşlar yakın zamanda köye gideceğim ve internet olmayacak, ben internet olmadan Epic'den AC: Odyssey'i oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oyuna internet açık girip oyunun içinde interneti kapatırsan oynarsın. Artı 0 Eksi
HopE1458 dedi: Arkadaşlar yakın zamanda köye gideceğim ve internet olmayacak, ben internet olmadan Epic'den AC: Odyssey'i oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oyuna internet açık girip oyunun içinde interneti kapatırsan oynarsın.