Odyssey'in Season Pass'i mi daha iyi bir tercih olur yoksa Origins Gold Edition mı?
Peki Odyssey'den sonra Origins bayar mı? Mekanikler olarak vs. İki oyun da birbirine çok benziyor diye duymuştum ve Odyssey'i çok severek oynuyorum. Çok kararsız kaldım.Kesinlikle origin, yeni bir oyun ve 100 saatten fazla oynanış sunuyor. Season passla maksimum 4-5 saat daha oynarsın.
Season Pass alınca bütün DLC'lere sahip oluyorsunuz.Season Pass'i deneyen var mı normal hikaye bitecek benim, atlantis aldım o da bitince ne aliyim bende bilemedim, oyun sarıyo.
Haklısınız ama Odyssey için DLC'leri övüyorlar. Origins için iyi yorum yapanlar sayılı kişiler. Open Critic için ve değerlendirmeler genelinde Origins 86 Odyssey 85. Odyssey'den sonra Origins nasıl olur asıl sorun bu aslında.Oynadığın oyunu biraz daha uzatmak mı? Yoksa başka bir oyun almak mı? Bence Origins Gold Edition daha mantıklı.
Umuyorum çok rahatsız olmam. Yüksek ihtimalle Origins'i alacağım.Origins bence. Odyssey daha iyi fakat season pass yerine yepyeni bir oyun. Ama Odyssey' den sonra Origins oynamak biraz afallatıyor. Bir iki saat alışmakla geçer.
Peki Odyssey'in optimizasyonunun gerçekten kötü olduğunu hepimiz biliyoruz. Origins için de durum öyle mi? Odyssey'de ortalama 65 FPS alıyorum. Yer yer 45'e çıkıyor, yer yer 120'ye çıkıyor. Origins'te de aşağı yukarı böyle mi FPS alırım yoksa daha mı yüksek daha mı düşük?Season Pass'in, o fiyata düştüğünü çok kez gördüm. Ancak Origins Gold ilk kez bu kadarı düştü. Origins Gold öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.