crews Yoctopat Katılım 10 Ekim 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #1 Selamlar, Epic Games'te indirimde olan Assassin's Creed Valhalla oyununu olmayı düşünüyorum. 1000 TL'den 250'ye düşmüş. Bir de AC Odyssey oda indirimde şu an 200 TL. Odyssey ve vallhalla nasıl alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ekim 2024
Selamlar, Epic Games'te indirimde olan Assassin's Creed Valhalla oyununu olmayı düşünüyorum. 1000 TL'den 250'ye düşmüş. Bir de AC Odyssey oda indirimde şu an 200 TL. Odyssey ve vallhalla nasıl alınır mı?
The Notorious Kilopat Cep Doktoru Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #2 Odyssey harika bir oyun.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 11 Ekim 2024 #3 Bana güzel, sana kötü gelebilir. Vaktin ve durumun yerindeyse alır oynarsın.
R razor_112 Picopat Katılım 24 Eylül 2024 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #4 Odyssey sadece dünyası için bile alınır. Valhalla'da combat ve parkur hissi bana çok zevksiz gelmişti, Mjöllnir'i de oyunun bitmesine yakın ele geçiriyorsunuz.
Odyssey sadece dünyası için bile alınır. Valhalla'da combat ve parkur hissi bana çok zevksiz gelmişti, Mjöllnir'i de oyunun bitmesine yakın ele geçiriyorsunuz.
crews Yoctopat Katılım 10 Ekim 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #5 razor_112 dedi: Odyssey sadece dünyası için bile alınır. Valhalla'da combat ve parkur hissi bana çok zevksiz gelmişti, Mjöllnir'i de oyunun bitmesine yakın ele geçiriyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler
razor_112 dedi: Odyssey sadece dünyası için bile alınır. Valhalla'da combat ve parkur hissi bana çok zevksiz gelmişti, Mjöllnir'i de oyunun bitmesine yakın ele geçiriyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler
N Nieagerams Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 5.689 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #6 Odyssey tavsiye ederim ikisi arasından. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Odyssey sadece açık dünyası için bile alınır. Yeşilliklerin içerisinde capcanlı renklere sahip bir oyun. Verdiği atmosfer baya iyi.
Odyssey tavsiye ederim ikisi arasından. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Odyssey sadece açık dünyası için bile alınır. Yeşilliklerin içerisinde capcanlı renklere sahip bir oyun. Verdiği atmosfer baya iyi.
MehmetSLH Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2.015 Makaleler 1 Çözümler 4 12 Ekim 2024 #7 crews dedi: Selamlar, Epic Games'te indirimde olan Assassin's Creed Valhalla oyununu olmayı düşünüyorum. 1000 TL'den 250'ye düşmüş. Bir de AC Odyssey oda indirimde şu an 200 TL. Odyssey ve vallhalla nasıl alınır mı? Genişletmek için tıkla... Odyssey bana göre en iyi AC oyunu ve DLC'leri de harika Valhalla'yı tam oynayamadım acayip sıkıldım karar sizin.
crews dedi: Selamlar, Epic Games'te indirimde olan Assassin's Creed Valhalla oyununu olmayı düşünüyorum. 1000 TL'den 250'ye düşmüş. Bir de AC Odyssey oda indirimde şu an 200 TL. Odyssey ve vallhalla nasıl alınır mı? Genişletmek için tıkla... Odyssey bana göre en iyi AC oyunu ve DLC'leri de harika Valhalla'yı tam oynayamadım acayip sıkıldım karar sizin.