AC: Odyssey vs Rainbow Six: Siege vs Days Gone

Üç oyun diyelim ona. AC Odyssey'in yanında AC III Remastered'ı da verdi 😁
AC 3 çöpüyle 1 dakika bile kaybetmeyin derim. Gerçi AC 3'ün içinde bulunan Liberations yan oyunu fena değildir. En azından farklı olmayı deniyor.

Evet baya araştırdım. Odyssey'i baya seven bir kesim var.
Odyssey gerçekten kaliteli. Hele herkese tek atan kritik hasar buildini kasıp 99 seviye olursanız harika oluyor. Benim 260 saat ayırdığım 2 AC oyunundan biri.

Evet baya araştırdım. Odyssey'i baya seven bir kesim var.
Oyunun haritası gerçekten çok büyük ve harika bir görsellik sunuyor. Ayrıca oyunda gemi savaşlarından muharebe alanına, oradan arenaya, paralı askerleri öldürüp yükselmekten efsanevi hayvanları avlamaya, kaleleri ele geçirmekten tarikatın çökertmeye kadar bir sürü yapabileceğiniz seçeneğiniz var. Tarihi kişilikler var. Ana hikayesi de bence hiç fena değil. Karakter gelişimi bence tatmin edici zibilyon tane silah zırh çeşidi var. Bunlardan arkadaşın dediği gibi farklı buildler deneyebilirsin. Elbette Skyrim gibi RPG oyunu değil ama yine de skilleri geliştirmek tatmin edici. Ayrıca achivement da tatmin edici. Achivement'tan kastım mesela bir kaleye gizlice girip oradaki sandıkları yağmalarsanız, komutanını öldürürseniz o kalenin keşfini tamamlamış oluyorsunuz veya haritadaki hızlı seyahat noktlarının hepsini açma gibi.
Ben Valhalla'da oynadım ama onda çok sıkıldım. Çünkü haritası sıkıcı geldi Odyssey'den sonra. Odyssey'de Zeus'un t*şşaklarına tırmanabiliyordum daha ne olsun. Bir de Valhalla'da gemin yok ufak bir teknen var. Çok büyük eksikliğini hissettim.
RDR2'den sonra Detroit Become Human, Beyond Two Souls ve AC:Odyssey sanırım benim favori oyunlarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı