RuthlesSxd Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 254 Çözümler 1 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #1 RAM 8GB 3200 MHz SSD veya HDD modeli SSD Ekran kartı XFX RX 5500 XT 4GB Anakart MSI A320M-A PRO İşlemci Ryzen 5 1600 Arkadaşlar kullanımlar vs. videodaki gibi. PSU 500W 80+ PSU'dan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. RAM tek kanal fakat yine de GPU kullanımının bu kadar az olması normal mi? (oyun ayarları yüksekte) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2022
Arkadaşlar kullanımlar vs. videodaki gibi. PSU 500W 80+ PSU'dan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. RAM tek kanal fakat yine de GPU kullanımının bu kadar az olması normal mi? (oyun ayarları yüksekte) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 22 Haziran 2022 #2 RAM az geliyor o yüzden, sistemi sömürebilen bir oyun bu.
Rowns Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.097 Çözümler 4 22 Haziran 2022 #3 PSU ile alakası yok diye düşünüyorum bende RX 6600'ü 500W PSU ile kullanıyorum bir sorun yaşamadım.
RuthlesSxd Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 254 Çözümler 1 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #4 RAM'in GPU kullanımıyla alakası var mı ki?
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.195 Çözümler 86 22 Haziran 2022 #5 RuthlesSxd dedi: RAM'in GPU kullanımıyla alakası var mı ki? Genişletmek için tıkla... Ryzen'larda çift kanal bellekler çok önemli. Tek kanal darboğazı yaşıyorsun muhtemelen.
RuthlesSxd dedi: RAM'in GPU kullanımıyla alakası var mı ki? Genişletmek için tıkla... Ryzen'larda çift kanal bellekler çok önemli. Tek kanal darboğazı yaşıyorsun muhtemelen.
RuthlesSxd Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 254 Çözümler 1 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #6 Hououin Kyouma dedi: Ryzen'larda çift kanal bellekler çok önemli. Tek kanal darboğazı yaşıyorsun muhtemelen. Genişletmek için tıkla... RAM almadan düzeltme yolu var mı peki?
Hououin Kyouma dedi: Ryzen'larda çift kanal bellekler çok önemli. Tek kanal darboğazı yaşıyorsun muhtemelen. Genişletmek için tıkla... RAM almadan düzeltme yolu var mı peki?
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.195 Çözümler 86 22 Haziran 2022 #7 RuthlesSxd dedi: RAM almadan düzeltme yolu var mı peki? Genişletmek için tıkla... Mümkün. Ne sebep olduğunu bilmiyorum ama ayarları bir kurcalamak lazım olabilir. Sürücü, Windows ayarları vs.
RuthlesSxd dedi: RAM almadan düzeltme yolu var mı peki? Genişletmek için tıkla... Mümkün. Ne sebep olduğunu bilmiyorum ama ayarları bir kurcalamak lazım olabilir. Sürücü, Windows ayarları vs.