Matteach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 1.503 Çözümler 2 8 Ağustos 2020 #31 aKuu dedi: Ben nasıl çözücem bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Aynı yöntemleri uygulandın mı ?
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 8 Ağustos 2020 #32 aKuu dedi: Ben nasıl çözücem bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Konu açarsanız yardımcı olabiliriz.
aKuu dedi: Ben nasıl çözücem bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Konu açarsanız yardımcı olabiliriz.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 8 Ağustos 2020 #33 Geforce Now üzerinden oynadığım için aynı yöntemleri uygulamam mümkün değil.
Matteach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 1.503 Çözümler 2 8 Ağustos 2020 #34 aKuu dedi: GeForce Now üzerinden oynadığım için aynı yöntemleri uygulamam mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Tam nasıl işliyor emin değilim ama yeni sürücü kapıdadır ve bu sorun gelen ilk sürücüyle düzelir sabret şimdilik.
aKuu dedi: GeForce Now üzerinden oynadığım için aynı yöntemleri uygulamam mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Tam nasıl işliyor emin değilim ama yeni sürücü kapıdadır ve bu sorun gelen ilk sürücüyle düzelir sabret şimdilik.