AC Origins mi yoksa Mafia 3 mü?

Newke

Kilopat
Daha fazla  
Biliyorum farklı oyunlar ama ikisinin arasında çok kaldım. Mafia 3 kötü bir oyun evet ama çok merak ediyorum. AC Origins'te çok güzel indirime girmiş o yüzden almayı düşünüyorum.

Ben olsam Mafia 1 remake alırdım ancak 2'si arasından bir tercih yapcaksak AC Origins alırdım.

AC Origins şu anda indirimdeymiş kaçırma bence ama indirimde olmasaydı Mafia 1 remake ile aynı fiyatta olduğu için onu tavsiye ederdim.

İkiside kötü tavsiyem AC Odyssey, Origins'in kötü yanlarının törpülenmiş hali. Ama illa ikisinden biri diyorsanız Origins ama yan görevleri çekilmiyor.

Tüm AC serilerinin oynamış biri olarak Assassin's Creed Revelations en iyisi olduğunu düşünüyorum hem ucuz grafiklerinin tatmin edeceğini düşünüyorsanız alın. Soruya gelecek olursak Origins iyidir.

AC: Origins almanızı tavsiye ederim eğer serinin bu oyununu oynamamışsanız. Mafia 3'e ise yanaşmamanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…