Serkan parmaksız Femtopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar Steam yaz indirimlerinde Assassin's Creed Origins standard paketini aldım. Gold Edition paketini almak istiyorum ancak ilerlemem kaybolur mu? Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
Arkadaşlar Steam yaz indirimlerinde Assassin's Creed Origins standard paketini aldım. Gold Edition paketini almak istiyorum ancak ilerlemem kaybolur mu? Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
Çözüm Paşalıı 6 Temmuz 2022 Kaybolmaz. Nasıl olsa DLC mantığında çalışıyor. CS:GO Prime aldığın zaman ilerlemen kayboluyor mu? Hayır. Umarım cevabım faydalı olmuştur.
Kaybolmaz. Nasıl olsa DLC mantığında çalışıyor. CS:GO Prime aldığın zaman ilerlemen kayboluyor mu? Hayır. Umarım cevabım faydalı olmuştur.
Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.840 Çözümler 15 6 Temmuz 2022 #2 Kaybolmaz. Nasıl olsa DLC mantığında çalışıyor. CS:GO Prime aldığın zaman ilerlemen kayboluyor mu? Hayır. Umarım cevabım faydalı olmuştur. Artı 0 Eksi Çözüm
Kaybolmaz. Nasıl olsa DLC mantığında çalışıyor. CS:GO Prime aldığın zaman ilerlemen kayboluyor mu? Hayır. Umarım cevabım faydalı olmuştur.
KS KS Serkan parmaksız Femtopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #3 Paşalıı dedi: Kaybolmaz. Nasıl olsa DLC mantığında çalışıyor. CS:GO Prime aldığın zaman ilerlemen kayboluyor mu? Hayır. Umarım cevabım faydalı olmuştur. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim cevabın için. :=) Artı 0 Eksi
Paşalıı dedi: Kaybolmaz. Nasıl olsa DLC mantığında çalışıyor. CS:GO Prime aldığın zaman ilerlemen kayboluyor mu? Hayır. Umarım cevabım faydalı olmuştur. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim cevabın için. :=)