AC Origins sürekli olarak çöküyor

İşletim sistemi
Windows 11
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller. Uzunu süre PC sahibi değildim yeni PC aldım bu yüzden teknik bilgilere pek hakim değilim. AC Origins indirdim ve oyunyorum oynamayı en çok istediğim oyun oldu. Ama ekran kartı güncellemesi yaptıktan sonra sadece AC Origins ve Horizon 4'te çokmeler yaşanmaya başladı. AC Origins'te suya girince herhangi bir ışık geldiğinde direk olarak çöküyor ve şu an bir görevdeyim sinem atiği atlarsam veya izlersem sonunda çöküyor. Horizon'da, Online'da 30 dakika Offline'da 1.30 saat oynayabiliyorum ve sebep çöküyor. Öneri üstüne BIOS güncellemeside yaptım ama sonuç vermedi.

Driverini güncelle. Olmadı bir önceki sürümü kur.

Bazen ekran kartı driverleri hata verebiliyor. Genelde yeni sürüm cıkınca düzeliyor.

Zaten ekran kartı güncellemesi yaptıktan sonra hata veriyor demişsin. Sorun driver.

Tam olarak nasıl yapmam gerekiyor söyleyebilir misin? Dediğim gibi biraz bu konulara uzak kaldığımdan tam bilmiyorum. @LeViAcKeRMaN

Bu sorunla hala uğraşan varsa ekran kartı sürümünü 522.25 yükleyince problemim çözüldü arkadaşlar.

528.29 sürümüne kadar olanlarda sıkıntı çıkmıyormuş.

Son düzenleyen: Moderatör:

Suan yüklediğin sürümü kullan. Yeni güncellenmis sürüm gelince ona geçersin. Genelde zaten hep driver kaynaklı bu hatalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…