Aykut Kara Centipat Katılım 12 Eylül 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar Origins, Odyssey ve Valhalla arasında kaldım. 1 tane alabiliyorum. Hangisini önerirsiniz bu 3'ü arasından?
Arkadaşlar Origins, Odyssey ve Valhalla arasında kaldım. 1 tane alabiliyorum. Hangisini önerirsiniz bu 3'ü arasından?
EnesBS16 Megapat Katılım 6 Mart 2016 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #2 Odyssey. Fate of atlantis dlcsi ile beraber süper olur alman.
Gabe Newell Kilopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.220 Makaleler 2 Çözümler 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #3 AC Origins'i direkt elerdim. Diğer ikisi arasından Odyssey oyununu Valhalla'dan daha fazla sevsemde ikisi de güzel oyunlardır. Hangisinin teması daha çok hoşunuza gittiyse onu seçin.
AC Origins'i direkt elerdim. Diğer ikisi arasından Odyssey oyununu Valhalla'dan daha fazla sevsemde ikisi de güzel oyunlardır. Hangisinin teması daha çok hoşunuza gittiyse onu seçin.
Yaver46 Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 665 Çözümler 5 Yer Kahramanmaraş/Elbistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #4 Origins hariç hangisini alırsan al. Origins kısa sürüyor benim tavsiyem Valhalla al derim.
Aykut Kara Centipat Katılım 12 Eylül 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #5 Yaver46 dedi: Origins hariç hangisini alırsan al. Origins kısa sürüyor benim tavsiyem Valhalla al derim. Genişletmek için tıkla... ragnarök dlc si nasıl peki
Yaver46 dedi: Origins hariç hangisini alırsan al. Origins kısa sürüyor benim tavsiyem Valhalla al derim. Genişletmek için tıkla... ragnarök dlc si nasıl peki